Άρης: Εννιά διαφορετικοί παίκτες έχουν σκοράρει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα! (pic)

Ο Άρης μετά το πέρας των πρώτων 11 αγωνιστικών της Super League, βρίσκεται στην πρώτη εξάδα με 16 βαθμούς και φυσικά είναι εντός στόχου, που δεν είναι άλλος από το να μπει στα play offs.

Μεγάλο «όπλο» του Άρη μέχρι τώρα φαίνεται πως είναι η άμυνά του, καθώς έχει δεχθεί 12 γκολ διαθέτοντας την τρίτη καλύτερη άμυνα

του πρωταθλήματος, μετά τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ που έχουν 4 και 11 γκολ παθητικό αντίστοιχα.

Οι Θεσσαλονικείς διαθέτουν την 6η καλύτερη επίθεση στη Super League και η αλήθεια είναι πως η ομάδα του Μίχαελ Ένιγνκ δεν πετυχαίνει γκολ με τη… σέσουλα, αλλά αξίζει να αναφερθεί ένα ιδιαίτερο στοιχείο όσον αφορά το σκοράρισμα.

Ο Άρης έχει βάλει συνολικά μέχρι τώρα 17 γκολ και αυτά τα τέρματα έχουν επιτευχθεί από εννιά διαφορετικούς ποδοσφαιριστές! Πρόκειται για τους Ιντέγε, Ντιγκινί, Γκάμα, Σάσα, Βέλεθ, Φετφατζίδη, Ρόουζ, Ματίγια και Λάρσον, με τον τελευταίο να γίνεται ο 9ος παίκτης που σκοράρει φέτος για τους «κίτρινους» με το γκολ που πέτυχε κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (1-1).

Οι Θεσσαλονικείς είναι η ομάδα με τους περισσότερους διαφορετικούς σκόρερ πλέον στο πρωτάθλημα, όντας μαζί με τον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο στη συγκεκριμένη στατιστική κατηγορία.

Μπορεί η ομάδα του Ένινγκ λοιπόν να μην πετάει «φωτιές» στην επίθεση, αλλά διαθέτει πλουραλισμό που θα ζήλευαν πολλές ομάδες!

Keywords
Τυχαία Θέματα