Άρης : Το πλάνο του Καρυπίδη και τα ανοικτά χαρτιά

10:08 31/7/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Θόδωρος Καρυπίδης αναμένεται να δώσει συνέντευξη τύπου τις επόμενες μέρες (πιθανότατα τη Τρίτη). Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης, όπως τόνισε στους συνεργάτες του, θέλει να απευθυνθεί προς τον κόσμο της ομάδας ,αναφορικά με τα όσα προηγήθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα αλλά και την επόμενη μέρα.

Ένα από τα βασικά αντικείμενα της συνέντευξης τύπου που θα δώσει ο Θόδωρος Καρυπίδης θα είναι και τα BAN της FIFA. Αναμένεται, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες

να αναφερθεί στις ενέργειες που έγιναν για την άρση τους αλλά και να κατονομάσει τους υπεύθυνους για τις οφειλές της παλιάς ΠΑΕ.

Ακόμα, ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ θα αναφερθεί και στην επόμενη μέρα για τον Άρη. Αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να ξεκαθαρίσει στον κόσμο ότι παρά τις δύσκολες καταστάσεις που δημιουργήθηκαν εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα στην λειτουργία του.

Ακόμα θα ζητήσει και τη συμπαράσταση του κόσμου, στέλνοντας μήνυμα ενότητας. Τέλος, δεν αποκλείεται αν μέχρι τη διεξαγωγή της συνέντευξης τύπου έχουν αρθεί και επίσημα τα BAN, να προχωρήσει στην ανακοίνωση κάποιας μεταγραφικής κίνησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα