Από τον ΠΑΟΚ το πρώτο έσοδο του Μπέου

17:45 14/6/2019 - Πηγή: To10.gr

Η άνοδος του ΝΠΣ Βόλου στα σαλόνια της Σούπερς Λίγκας φέρνει και έσοδα από πωλήσεις νεαρών ποδοσφαιριστών, με τον Αχιλλέα Μπέο να ανακοινώνει όλο χαρά την παραχώρηση του τερματοφύλακα Νίκου Μπουργάνη στον ΠΑΟΚ.

Το πρώτο deal του Δήμαρχου Βόλου είναι με τον Δικέφαλο του Βορρά, ο οποίος πήρε τον παίκτη για να τον δώσει δανεικό σε άλλη ομάδα. Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις που έκανε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης

ο Αχιλλέας Μπέος, ανέφερε ότι οι δύο ομάδες συμφώνησαν σε όλα για τη μεταγραφή του 22χρονου πορτιέρο, ο οποίος δεν θα μείνει στον ΠΑΟΚ, αλλά θα πάει σε άλλη ομάδα ως δανεικός, για να πάρει χρόνο συμμετοχής και να βελτιωθεί.

Άλλωστε στην Τούμπα οι τριάδα έχει κλείσει και θα είναι οι Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς και Μέλισσας. Σε ποια ομάδα θα καταλήξει ο Μπουργάνης δεν έχει ακόμα αποφασισθεί  κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες. Παράλληλα, στη θεσσαλική ομάδα θα παραχωρηθούν με τη μορφή δανεισμού οι Μάριος Τσαούσης και Απόστολος Διαμαντής, οι οποίοι ξεχώρισαν στη χρονιά τίτλου της Κ19 του Δικεφάλου.

«Είναι αλήθεια ότι ο Νίκος Μπουργάνης πήρε μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ. Μάλλον θα δοθεί δανεικός, αλλά δεν είναι δικό μας θέμα αυτό. Το ζήτημα είναι ότι ο Βόλος έδωσε την ευκαιρία σε ένα νέο παιδί που είναι μάλιστα και Βολιώτης, να πάρει μία μεγάλη μεταγραφή. Ο Βόλος θα δείξει εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά, θέλει καλούς νέους παίκτες και σ΄ αυτή την κατεύθυνση προχωράμε. Πρόσφατα πήγε στην Ελβετία ο κ. Πέτρου και παρακολούθησε ένα ανάλογο τουρνουά, ενώ και οι ομάδες της Κ 19 και Κ 17, θα στελεχωθούν ανάλογα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αχιλλέας Μπέος.

Με αφορμή την απόκτηση του 22χρονου τερματοφύλακα αυτό που βγαίνει από τον ΠΑΟΚ είναι πως έχει αποφασισθεί να χτίσει μια ομάδα με μέλλον που ιδανικά θα έχει και έντονο το ελληνικό στοιχείο, είναι σε εξέλιξη μια προσπάθεια ανεύρεσης κι αξιολόγησης ποδοσφαιριστών με προοπτική.

Keywords
Τυχαία Θέματα