Απέχει από τα «θέλω» της ΑΕΚ για Μάνταλο η Μπεσίκτας

11:04 29/5/2020 - Πηγή: To10.gr

Το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για την απόκτηση του Πέτρου Μάνταλου είναι υπαρκτό και μάλιστα απασχολεί σε καθημερινή βάση τον τουρκικό Τύπο. Ωστόσο, φαίνεται πως υπάρχει απόσταση και μάλιστα σημαντική όσον αφορά στα χρήματα που προτίθεται να διαθέσει η Μπεσίκτας για την απόκτηση του αρχηγού της ΑΕΚ, σε σχέση με τις απαιτήσεις της Ένωσης. Κάτι που επιβεβαιώνεται και από τουρκικά δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα η γνωστή τούρκικη εφημερίδα Sabah,

με σημερινό της (29/5) ρεπορτάζ τονίζει πως ο αρχηγός της ΑΕΚ είναι ακριβός για τη Μπεσίκτας και πως «οι διαπραγματεύσεις με τον αθλητικό διευθυντή του ελληνικού συλλόγου, Ίλια Ίβιτς, έληξαν αρνητικά».

Οι Τούρκοι σημειώνουν πως «η Μπεσίκτας παρακολουθούσε τον Μάνταλο πολύ καιρό, ωστόσο η ΑΕΚ κοστολογεί τον παίκτη πάνω από 3 εκατ. ευρώ. Η διοίκηση της Μπεσίκτας, η οποία θέλει να μειώσει το κόστος της ομάδας κατά 40% τη νέα σεζόν, έπρεπε να κάνει ένα βήμα πίσω, όμως το κόστος του Μάνταλου θα… έλιωνε τον προϋπολογισμό».

Επιπλέον, η Sabah γράφει και κάποια άλλα πράγματα τα οποία έχουν διαψευστεί απ’ την ΑΕΚ, όπως ότι ο Μάνταλος ταξίδεψε τον Μάρτιο στην Κωνσταντινούπολη, πως ο παίκτης ήταν θετικός στη μεταγραφή του στη Μπεσικτάς και πως έχει γίνει πρόταση για την αγορά του απ’ τους Τούρκους.

Η ΑΕΚ δεν πρόκειται να καθίσει στο τραπέζι των συζητήσεων με ένα ποσό κάτω των 6 εκατομμυρίων ευρώ. Χρήματα που τη δεδομένη στιγμή δεν φαίνονται διατεθειμένοι να δαπανήσουν οι Τούρκοι για την απόκτηση του διεθνή μέσου.

Keywords
Τυχαία Θέματα