Ανουάρ: «Θέλω να μείνω ως το τέλος της σεζόν»

08:11 14/6/2020 - Πηγή: To10.gr

Στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ ο Ανουάρ αποθέωσε τον Διούδη για τη σπουδαία του εμφάνιση ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ συμπαγής, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Μας πίεσε και νιώσαμε την πίεση. Ο Διούδης ήταν εξαιρετικός και με τις επεμβάσεις του κράτησε το 0-0. Στο δεύτερο μέρος ανεβήκαμε, πιέσαμε πιο ψηλά και δημιουργήσαμε

επικίνδυνες καταστάσεις».

Για το αν υπάρχει κίνητρο είπε: «Δεν υπάρχει σημαντικότερο πράγμα από το να βγαίνεις στο γήπεδο και να παίζεις απέναντι σε καλές ομάδες για να δείχνεις τι μπορείς να κάνεις. Μακάρι να μπορούσαμε να διεκδικήσουμε θέση στην Ευρώπη, όμως θέλουμε να δίνουμε το 100% στο γήπεδο, για αυτή τη μεγάλη ομάδα που λέγεται Παναθηναϊκός».

Για το μέλλον του: «Το συμβόλαιο είναι ως τις 30 Ιουνίου,αλλά οι δύο ομάδες μιλάνε για να επεκταθεί μέχρι τις 19 Ιουλίου. Τίποτα δεν είναι σίγουρο, αλλά ίσως υπάρξει συμφωνία. Στόχος μου είναι να μείνω ως το τέλος των playoffs και να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται. Για το μέλλον δεν γνωρίζω, εδώ δεν ξέρω τι γίνεται μετά τις 30 Ιουνίου.Όμως έμαθα πολλά στον Παναθηναϊκό και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα