Ανακοίνωσε τον Μαρίνκοβιτς η Βαλένθια (vid)

17:41 25/7/2019 - Πηγή: To10.gr

Η Βαλένθια προχώρησε σε μια πάρα πολύ καλή προσθήκη στο ρόστερ της ανακοινώνοντας την απόκτηση του Βάνια Μαρίνκοβιτς από την Παρτιζάν Βελιγραδίου, με τον Σέρβο να υπογράφει συμβόλαιο για 2+1 χρόνια.

Θυμίζουμε πως η περίπτωση του Σέρβου γκαρντ είχε απασχολήσει και τον Ολυμπιακό, πριν λίγο διάστημα, με την υπόθεση να μην προχωρά καθώς ο 22χρονος περίμενε τι θα συμβεί με το ΝΒΑ αφού είχε γίνει draft στο νούμερο 60

από τους Σακραμέντο Κινγκς.

Έτσι οι «νυχτερίδες» προσθέτουν στο ρόστερ τους έναν παίκτη με μπόλικο ταλέντο που μπορεί να βοηθήσει σε επίθεση και άμυνα την ομάδα του Χάουμε Πονσαρνάου. Μάλιστα η Βαλένθια για να τον καλωσορίσει έφτιαξε και ένα μικρό βίντεο με κάποιες από τις καλύτερες φάσεις του.

Την περσινή σεζόν ο νεαρός Σέρβος γκαρντ, είχε κατά μέσο όρο 12,2 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ στην Αδριατική λίγκα, ενώ στο Eurocup είχε αντίστοιχα 12,4 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ.

VANJA IS ON FIRE

Vanja Marinkovic is the fourth male addition for next season. SG, Serbian international, comes from @PartizanBC. Welcome to #FamiliaTaronja!

ENG @vanjam32 signs a 2-year deal with Valencia Basket https://t.co/QjsgWNAa2Y pic.twitter.com/GLNyHb1riB

Valencia Basket Club (@valenciabasket) July 25, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα