Ανακοίνωσε τον Γουόλτερς η Μακάμπι (pics & vid)

11:05 23/6/2019 - Πηγή: To10.gr

Παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι πλέον με κάθε επισημότητα ο πρώην παίκτης της Ζαλγκίρις Κάουνας, Νέιτ Γουόλτερς, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Ισραηλινούς και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Euroleague.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για την απόκτηση του 28χρονου γκαρντ τονίζοντας πως ο Αμερικανός θα βοηθήσει και στις δύο πλευρές του παρκέ, επισημναίνοντας πως πολλές ομάδες τον ήθελαν με την Μακάμπι όμως να τις κερδίζει.

Αναλυτικά

όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός:

«Ο Γουόλτερς μπορεί να μας δώσει δύναμη και να μας βοηθήσει τόσο στην άμυνα, όσο και στο σκοράρισμα. Παρότι πολλές ομάδες τον ήθελαν, η Μακάμπι κατάφερε να αποκτήσει έναν καλό παίκτη για να τον προσθέσει σε ένα εξαιρετικό σύνολο».

Με τη σειρά του, τα πρώτα του λόγια ως παίκτης της Μακάμπι έκανε ο Νέιτ Γουόλτερς ο οποίος ανέφερε ότι ανυπομονεί να αγωνιστεί, ότι έχει ακούσει τα καλύτερα για τον σύλλογο και πως οι φίλαθλκοι των ισραηλινών είναι από τους καλύτερους στον κόσμο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ανυπομονώ να παίξω στη Μακάμπι. Έχω ακούσει μόνο καλά πράγματα για την ομάδα και τον οργανισμό συνολικά. Η Μακάμπι έχει από τους καλύτερους φιλάθλους σε όλον τον κόσμο. Ξέρω ότι θα έχουμε μια συναρπαστική χρονιά και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε».

Full story https://t.co/AyLGThcMqp
#2020 pic.twitter.com/wTotstxEad

— Maccabi Tel Aviv BC (@MaccabitlvBC) June 23, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα