Αυξάνονται οι μνηστήρες για τον Μπα: Στο κόλπο και η Αρσεναλ!

23:31 16/5/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Ουσεϊνού Μπα ήρθε στον Ολυμπιακό σαν ένα ακατέργαστο διαμάντι και κατάφερε μέσα από τη σκληρή δουλειά και τη σωστή καθοδήγηση του Πέδρο Μαρτίνς να εξελιχθεί σε έναν εξαιρετικό αμυντικό, που έχει τραβήξει πάνω του δικαιολογημένα τα βλέμματα μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Το προηγούμενο διάστημα είχε γραφτεί πολλές φορές το όνομά του για την Λίβερπουλ, ενώ πλέον στο κόλπο για την απόκτησή του μπήκε και η Αρσεναλ,

όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα ρεπορτάζ στη Μεγάλη Βρετανία.

«Η Αρσεναλ παρακολουθεί στενά την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού, Ουσεϊνού Μπα. Οι άνθρωποι της Αρσεναλ είχαν εντυπωσιαστεί από τη εμφάνιση που έκανε ο Σενεγαλέζος σέντερ μπακ στο παιχνίδι των δύο ομάδων στο Εμιρέιτς για το Europa League.

Ο Μπα ήταν βασικό στέλεχος του Ολυμπιακού, που απέκλεισε την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα. Η περίπτωσή του ομως δεν είναι εύκολη, καθώς η ελληνική ομάδα ζητάει τουλάχιστον 20 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει», αναφέρουν χαρακτηριστικά στα δημοσιεύματά τους οι Αγγλοι, που θεωρούν πιθανό το καλοκαίρι οι Κανονιέρηδες να κινηθούν για την απόκτηση του Μπα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μπα δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και όποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει θα πρέπει να καλύψει τα «θέλω» του πειραϊκού συλλόγου. Ο Σενεγαλέζος άλλωστε αποτελεί ένα ακόμα «λαβράκι» του Ολυμπιακού από την Γαλλία, μετά τους Παπέ Αμπού Σισέ και Μαντί Καμαρά.

Οι Αγγλοι θεωρούν ότι ο Ουσεϊνού Μπα έχει όλα τα στοιχεία για να κάνει μια λαμπρή καριέρα και να σταθεί στο κορυφαίο επίπεδο, όπως είναι η Πρέμιερ Λιγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα