ΑΕΚ : Πρόβα… τελικού κόντρα στον Ατρόμητο

09:06 23/8/2020 - Πηγή: To10.gr

Επιστροφή στην δράση για την ΑΕΚ, έστω και σε ανεπίσημο επίπεδο. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν σήμερα (23/8, 19:00,NOVASPORTS 1 HD) το πρώτο φιλικό προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τη ομάδα του Μάσιμο Καρέρα να αντιμετωπίζει στο Ολυμπιακό Στάδιο τον Ατρόμητο.

Θα είναι ένα κρας τεστ

για την ΑΕΚ ενόψει και του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ολυμπιακό, που έχει προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα στο ίδιο γήπεδο.

Ο Ιταλός κόουτς θέλει να δει την αγωνιστική εικόνα και ετοιμότητα των παικτών του για το επικείμενο μεγάλο ματς με τους «ερυθρόλευκους». Και φυσικά, επιθυμεί να δει στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, τα όσα έχουν δουλέψει μέχρι στιγμής στα Σπάτα.

Ο Καρέρα δεν αποκλείεται να «κρύψει» μερικές σκέψεις που έχει στο μυαλό του για τον τελικό με τον Ολυμπιακό. Σίγουρα, στο φιλικό με την ομάδα του Περιστερίου θα πάρουν χρόνο συμμετοχής κάποια από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Ένωσης. Ινσούα και Ενομπακάρε θα αγωνιστούν, αλλά φυσικά δεν είναι διαθέσιμοι για το ματς του Κυπέλλου.

Αντίθετα, δεν θα αγωνιστούν οι Καρακλάιτς και Ιατρούδης, καθώς ο πρώτος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και ο δεύτερος δεν έχει μπει σε φουλ ρυθμούς. Εκτός ματς θα μείνει και ο ανέτοιμος Νασίμ Χνιντ.

Όσον αφορά τους… παλιούς, ο Έλντερ Λόπες έχει κάποιες μικροενοχλήσεις, ο Τσιγκρίνσκι χθες δεν ακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας (δε θα αγωνιζόταν έτσι και αλλιώς), ενώ ερωτηματικό παραμένει ο Πέτρος Μάνταλος. Ο αρχηγός της ΑΕΚ είχε ένα σφίξιμο στο πόδι τις προηγούμενες μέρες και μέχρι χθες έκανε ατομικό, ενώ μην ξεχνάμε πως πλησιάζει και στην Αλ Νασρ.

Πιθανότατα, για το φιλικό με τον Ατρόμητο, ο Μάσιμο Καρέρα θα οδηγηθεί σε σύστημα 3-5-2, κάτι που δουλεύει στα Σπάτα τον τελευταίο καιρό ενόψει και του τελικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα