ΑΕΚ : Ανακοίνωσε τον Καρακλάιτς (pic)

15:32 7/8/2020 - Πηγή: To10.gr

Και τυπικά παίκτης της ΑΕΚ, ο Πέταρ Καρακλάιτς. Ήταν γνωστό πως οι «κιτρινόμαυροι» είχαν εξασφαλίσει την απόκτηση του 20χρονου εξτρέμ από τη Σερβία, με την Ένωση να το κάνει πλέον και επίσημο. Πενταετές το συμβόλαιο του Σέρβου, με την ΑΕΚ.

Πρόκειται για ένα από τα πιο ελπιδοφόρα ταλέντα του σέρβικου ποδοσφαίρου. Με την Προλετέρ αγωνίστηκε 9 φορές στην πρώτη κατηγορία της Σερβίας, έχοντας και 9 ασίστ, με μέσο όρο 68 λεπτά.

Έχει την ικανότητα

να παίξει τόσο στα άκρα της επίθεσης που είναι η βασική του θέση, όσο και πίσω από τον επιθετικό, λόγω της τεχνικής του κατάρτισης. Ο νεαρός Σέρβος ακραίος επιθετικός γεννήθηκε την πρώτη ημέρα του Φλεβάρη του 2000, έχει ύψος 1.80μ. και έχει βάρος περίπου 70 κιλά. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Καρακλάιτς αναμένεται να δώσει το παρών στην προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει της νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Πέταρ Καρακλάιτς από την FK Proleter Novisad, ομάδα της πρώτης κατηγορίας του πρωταθλήματος Σερβίας. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με την ομάδα μας, μέχρι τον Ιούνιο του 2025 και πήρε τη φανέλα με το νούμερο 69, που ήταν και το πρώτο νούμερο φανέλας της μέχρι σήμερα ποδοσφαιρικής του καριέρας. 
 
Ο γεννημένος στο Βελιγράδι την 1η Φεβρουαρίου 2000 Σέρβος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε από την Προλετέρ τον περασμένο Ιανουάριο προερχόμενος από τις Ακαδημίες της ΦΚ Βόζντοβατς και πρόλαβε να αγωνιστεί σε εννιά αγώνες (τις οχτώ ως βασικός) στη Σούπερ Λίγκα της Σερβίας με τρεις ασίστ. Στις περισσότερες συμμετοχές του αγωνίστηκε ως αριστερός εξτρέμ, ενώ έχει παίξει και στα δύο άκρα της επίθεσης. 

Πέταρ, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ! 

Καλή επιτυχία σε αυτό το σπουδαίο ξεκίνημα της ποδοσφαιρικής σου καριέρας!» 

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ ο Πέταρ Καρακλάιτς από την FK Proleter Novisad
Πέταρ, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Petar Karaklajić, AEK FC new player!

Petar, welcome to AEK FC family!
Aκολουθεί η επίσημη ανακοίνωση!#aekfc #summertransfers #aekfamily #karaklajic pic.twitter.com/XpLbGTWFVw

AEK F.C. (@AEK_FC_OFFICIAL) August 7, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα