Super Cup: 12.500 θεατές στο «Φέρεντς Πούσκας»!

22:46 7/9/2020 - Πηγή: To10.gr

Είναι οριστικό. Η UEFA έκανε επίσημο πως το Super Cup ανάμεσα σε Μπάγερν και Σεβίλλη θα έχει 30% φιλάθλων της χωρητικότητας του γηπέδου.

Όπως ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία το Super Cup Ευρώπης μεταξύ της πρωταθλήτριας Ευρώπης Μπάγερν Μονάχου και της νικήτριας του Europa League Σεβίλλης, προγραμματισμένο για τις 24 Σεπτεμβρίου στο «Φέρεντς Πούσκας» της Βουδαπέστης.

Μάλιστα η UEFA

ανακοίνωσε πως κάθε ομάδα θα έχει στη διάθεση της 3000 εισιτήρια τα οποία οι οπαδοί των δύο ομάδων θα μπορέσουν να τα προμηθευτούν έως την Τετάρτη (9/9). Αυτός θα είναι ο πρώτος επίσημος Ευρωπαϊκός αγώνας που θα έχει φιλάθλους, έπειτα από επτά μήνες.

«Αυτός ο αγώνας θα χρησιμεύσει ως τεστ για την σταδιακή επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα με τις τωρινές συνθήκες της πανδημίας του κορονοϊού» ανέφερε στην σχετική ανακοίνωσή της η UEFA.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα λάβει πολύ αυστηρά μέτρα, όπως είναι η υποχρεωτική χρήση μάσκας, έλεγχος της θερμοκρασίας (φίλαθλοι με 37,8 βαθμούς και πάνω δεν θα μπαίνουν στο γήπεδο) και απόσταση 1,5 μέτρου μεταξύ των θεατών.

Το γήπεδο θα γεμίσει κατά 30%, όπερ σημαίνει ότι θα δώσουν το παρών περί τις 12.500 άνθρωποι, με δεδομένο ότι η χωρητικότητα του «Πούσκας» είναι 38.600

Keywords
Τυχαία Θέματα