Open tv: Βίντεο από τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια

22:19 30/9/2019 - Πηγή: To10.gr

Επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και αστυνομικές δυνάμεις εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της Ενωσης με τον ΠΑΟΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι» οπαδοί συγκρούστηκαν με τις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό αστυνομικών, ενώ υπήρξαν ζημιές σε περιπολικό και δύο μηχανές της ΕΛ.ΑΣ. Το βράδυ της Δευτέρας ο τηλεοπτικός σταθμός «Open»,

ιδιοκτησίας του Ιβάν Σαββίδη, δημοσίευσε ένα αποκλειστικό βίντεο με όσα διαδραματίστηκαν χθες το βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στο βίντεο που δημοσίευσε το κανάλι του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, φαίνονται οι μάχες σώμα με σώμα που έδωσαν οι οπαδοί της ΑΕΚ με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, ενώ στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ένας από τους αστυνομικούς που ενεπλάκησαν στο περιστατικό τραυματίστηκε σοβαρά με μαχαίρι.

Τα πλάνα από κάμερα ασφαλείας, που βρισκόταν στο μαγαζί από το οποίο βγήκαν οι οπαδοί της ΑΕΚ, δείχνουν τη σφοδρότητα των συγκρούσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές και προκαλούν σοκ στη φίλαθλη κοινή γνώμη. Ένα βίντεο, που δημοσιεύθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό του Ιβάν Σαββίδη, λίγες ώρες μετά τον… πόλεμο ανακοινώσεων που αντάλλαξαν οι δύο ΠΑΕ για την είσοδο του Δημήτρη Μελισσανίδη στα αποδυτήρια του Ελβετού διαιτητή στο ημίχρονο του παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ.

Μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την απάντηση της Ενωσης, έρχεται το αποκλειστικό βίντεο από τον τηλεοπτικό σταθμό του Ιβάν Σαββίδη για όσα συνέβησαν χθες στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα