O ΠΑΟΚ χάρισε στον Ολυμπιακό το πρωτάθλημα

13:27 8/6/2020 - Πηγή: To10.gr

Είναι δύσκολη η σημερινή ημέρα για τον φίλαθλο του ΠΑΟΚ, γιατί είδε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να γιορτάζουν στα αποδυτήρια της Τούμπας την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Από το ναδίρ στο ζενίθ για τους Ασπρόμαυρους που πέρυσι είχαν κατακτήσει τα πάντα και μάλιστα αήττητοι και φέτος δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους στον αγωνιστικό χώρο. Το έχουμε γράψει το έχουμε πει πως τα λάθη ξεκίνησαν από το καλοκαίρι

και όχι μεσούσης της χρονιάς ή λόγω της πανδημίας και της κακής προετοιμασίας που έγινε αυτό το νεκρό διάστημα.

Οι υποσχέσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος, στους φιλάθλους, αλλά και τον Ιβάν Σαββίδης ήταν μόνο στα λόγια. Ο Δικέφαλος, την Κυριακή(7/6) το βράδυ ήταν χειρότερος απ’ αυτόν που αφήσαμε στην αναμέτρηση με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Αυτό που είδαμε όλοι δεν σου έδινε την εντύπωση πως ήταν ομάδα, αλλά μια παρέα καλών φίλων που άφησαν για λίγο τα bar και τις ξαπλώστρες και αποφάσισαν να παίξουν μπάλα. Κατάφεραν και χωρίς ιδιαίτερα να κουραστούν να απογοητεύσουν και πάλι τον κόσμο της ομάδας που πίστεψε πως μπορεί να ανατρέψει την διαφορά των 7 βαθμών. Ποιος θα βγει να πει μια συγνώμη γι’ αυτό το άθλιο θέαμα που παρουσίασαν. Η δικαιολογία πως υπήρχαν απουσίες και μάλιστα σημαντικές πλέον δεν πιάνει, γιατί πολύ απλά όσοι φοράνε την Ασπρόμαυρη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος πρέπει να την ματώνουν.

Ο ΠΑΟΚ, άφησε τον Ολυμπιακό να παίξει μόνος του. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο οι κατεβασιές του προς στην εστία του Σα ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Δεν έκανε ευκαιρία, δεν έβγαλε ούτε μία αξιόλογη φάση σε όλο το 90λεπτο, απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που δεν ήταν καλύτερος. Πολύ φοβάμαι πως η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη, ακόμα κι αν τεθούν όλοι στην διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα. Στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει κίνητρο. Δεν υπάρχει πάθος. Όταν λείπουν αυτά τα δύο βασικά στοιχεία τότε παύεις να είσαι ομάδα. Οι Θεσσαλονικείς έχασαν το μέταλλο το νικητή, αυτό που χαρακτήριζε την περσινή αρμάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου σκορπώντας τον φόβο και τον τρόμο σε όποια έδρα αγωνιζόταν.

Δεν ξέρω αν σήμερα ανήμερα του Αγίου Πνεύματος κάποια θεία δύναμη τους βοηθήσει, αλλά αν συνεχίσουν με την ίδια νωθρότητα θα χάσουν και τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Αυτό που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ είναι ριζικές αλλαγές, ώστε να γίνει πάλι κυρίαρχος στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Να φέρει η διοίκηση έναν αθλητικό διευθυντή που θα γνωρίζει την πιάτσα, έναν προπονητή που θα πιάνει την πέτρα και θα την κάνει χρυσό, αλλά και ποδοσφαιριστές. Αν στον ΠΑΟΚ θέλουν να κρατήσουν τον Αμπέλ Φερέιρα και τη νέα χρονιά ας το κάνουν όμως να βοηθήσουν τον Πορτογάλο δίνοντας του όλα τα κατάλληλα όπλα. Αν έχουν άλλες σκέψεις ας τον αλλάξουν από σήμερα. Έτσι κι αλλιώς το πρωτάθλημα χάθηκε, πόσο πιο άσχημα να πάει η ομάδα στη συνέχεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα