O Xρήστος Λούλης διχάζει και το Twitter – «Πόλεμος» χρηστών για το επίμαχο σποτ (pics)

13:06 11/5/2020 - Πηγή: To10.gr

Νέα κόντρα έχει προκύψει στο Twitter αλλά και τη δημόσια συζήτηση για το σποτ της Πολιτικής Προστασίας για τον κοροναϊό με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Λούλη.

Το επίμαχο σποτάκι που είχε σκοπό να πείσει τους πολίτες να αποφύγουν των συνωστισμό προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις με φορείς αλλά πολίτες να το κατηγορούν για σεξιστικό περιεχόμενο.

Δείτε επίσης: Βίντεο – ντοκουμέντο – Αστυνομικός πυροβολεί αφροαμερικανό που του επιτίθεται με μαχαίρι
Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας αναγκάστηκε να κατεβάσει το διαφημιστικό

μήνυμα μετά τις αντιδράσεις. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ανέφερε ότι «η κριτική αυτή, όσο και αν μας αδικεί σε σχέση με τις προθέσεις μας, δημιουργεί μια εντύπωση που δεν θέλουμε να υπάρχει ούτε ως υπόνοια, το αποσύρουμε. Ο στόχος της καμπάνιας μας ήταν και είναι να ευαισθητοποιήσει το σύνολο της κοινωνίας. Οταν ένα σποτ αντί να ενώσει μπορεί και να διχάζει προφανώς δεν υπηρετεί το σκοπό του. Η καμπάνια θα συνεχιστεί με το άλλο σποτ».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του πρωταγωνιστή Χρήστου Λούλη ο οποίος σε συνέντευξή του χαρακτήρισε υπερβολικές και χαζομάρα τις αντιδράσεις, ενώ όπως είπε δεν υπήρχε «κανένας απολύτως σεξισμός στο βίντεο».

Η διαφωνία πολιτών και φορέων πέρασε, όπως ήταν φυσικό, και στο Twitter με κάποιους χρήστες να αποθεώνουν και κάποιους να κατηγορούν τον ταλαντούχο ηθοποιό.

Κάθεστε και ασχολείστε με το τι λένε μια παρέα περιθωριακών τυπάδων και τσιμπάτε να κατεβάσετε
το σποτ #Λουλη Μήπως ασχολείστε υπερβολικά πολύ?
Αφήστε πια τα κόμπλεξ με τους αριστερόστροφους χαλβάδες και αγνοήστε τους επιτέλους !

— R.Dimitriou (@R_Dimitriou) May 10, 2020

Μετα το σποτ του Λουλη απαιτούμε να απαγορευτούν δια νόμου και όλα τα επεισόδια των Απαράδεκτων ως άκρως σεξιστικά, αφού παρουσιάζουν την γυναίκα αμόρφωτο γίδι που δεν ξέρει να κάνει τίποτα.#lockdown#Λουλη #γιδια #ΣΥΡΙΖΑ_ξεφτιλες

— Λεβεκ# (@Leveqaros) May 10, 2020

Μόλις είδα το σποτάκι με τον #Λούλη…
Πραγματικά δεν ξέρω ποιος είναι πιο ηλίθιος…
Ο κομπλεξικός που το θεώρησε σεξιστικό ή ο κομπλεξικός που πήρε την απόφαση να το κατεβάσει για να μην προσβάλλονται οι άλλοι κομπλεξικοί!#COVIDIOTS #covid19gr

ΟΜΑΔΑ ΣΟΙΜΠΛΕ (@xristikos76) May 10, 2020

μια ομαδα αμοιβαδων επιβαλουν μια χουντα ανευ προηγουμενου….με το παραμικρο κανουν επιθεσεις σαν οχλος χαρακτηριζοντας τα παντα σεξιστικα, φασιστικα, ρατσιστικα, ομοφοβικα, ναζιστικα…(αγνωστες λεξεις γι΄αυτους)….& καπως ετσι αλλοιωνομαστε #καραντινα_τελος #Λουλη #λουλης

— anpap (@Jonnyspap) May 11, 2020

#Λουλη pic.twitter.com/qZI4OOoEYO

— Λαχανοδράκων (@konte_bougadas) May 10, 2020

Συγνώμη αλλά υπάρχει δίλημμα αν θα είστε με τον #Λουλη Η’ με αυτούς; pic.twitter.com/bNkTM0BSk8

Greek (@Greece048410) May 11, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα