La Liga : «Σε ισχύ η ρήτρα των 700 εκατομμυρίων του Μέσι» (pic)

17:44 30/8/2020 - Πηγή: To10.gr

O Λιονέλ Μέσι έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα και να αναζητήσει την επόμενη ομάδα της καριέρας του, με την Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα να φαντάζει αυτήν την στιγμή ο πιθανότερος προορισμός του.

Οι σχέσεις των δυο πλευρών δεν είναι και οι καλύτερες, με τον Αργεντίνο σούπερ σταρ να μην παρευρίσκεται σήμερα στην έναρξη της προετοιμασίας των Μπλαουγκράνα, ενώ η ομάδα της Καταλονίας του έχει καταστήσει σαφές ότι θα αποχωρήσει

από τον σύλλογο μόνο αν βρεθεί ομάδα που θα δώσει τα 700 εκατ. ευρώ της ρήτρας του, την οποία βέβαια αμφισβητεί η πλευρά του παίκτη που θεωρεί πως δεν ισχύει.

Θέση για την διαμάχη Μπαρτσελόνα-Μέσι πήρε επίσημα και η La Liga, με την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος να αναφέρει ότι ή ρήτρα που έχει ο 33άχρονος μέσος με τον σύλλογο βρίσκεται ακόμα σε ισχύ, ανατρέποντας όσα ανέφερε η ισπανική εκπομπή «El Larguero» της Cadena SER.

Το μόνο σίγουρο το σίριαλ του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα θα έχει ακόμα περισσότερα επεισόδια, με την Μάντσεστερ Σίτι να παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Αργεντίνου σούπερ σταρ.

Official statement by La Liga. They side with Barcelona in Leo Messi contract battle: “Current deal is still valid and paying release clause for €700m is the only way out”.

Manchester City are still waiting for Barça decision. #MCFC pic.twitter.com/p15IWcBRMg

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 30, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα