A’ Bola : «Ο Σεμέδο παραμένει στα πλάνα της Μπενφίκα»

11:25 30/9/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, μετά την ισοπαλία με την Ομόνοια στην Κύπρο (0-0) και πλέον φουλάρει για την ενίσχυση του ρόστερ του.

Οι ερυθρόλευκοι αναμένεται τις επόμενες μέρες να προχωρήσουν σε τουλάχιστον τρεις μεταγραφικές κινήσεις, χωρίς να υπολογίζεται πιθανή αποχώρηση με πώληση. Στην Πορτογαλία

ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι για ακόμη μια μέρα πρώτο θέμα, αφού η Μπενφίκα παραμένει στο «κυνήγι» της απόκτησης του, ειδικά μετά την πολύ καλή εμφάνιση του Πορτογάλου κόντρα στους Κύπριους.

Σύμφωνα με την A’ Bola, μετά την πώληση του Ρούμπεν Ντίας, το θέμα του Σεμέδο έχει επανέλθει στην επικαιρότητα, αφού οι αετοί της Λισαβόνας επιμένουν για την απόκτηση του. «Είναι γνωστό ότι δεν θα είναι εύκολο να πειστεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης, να δώσει τον παίκτη για λογικά ποσά: Κυνηγά τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ», αναφέρει το δημοσίευμα, όπου τονίζεται πως η Μπενφίκα είναι διατεθειμένη να δώσει αρκετά χρήματα για να τον κάνει δικό της.

«Έπειτα από μέρες/εβδομάδες δύσκολων διαπραγματεύσεων, η Μπενφίκα έχει φρέσκα λεφτά, μεγάλη θέληση, αλλά λίγο χρόνο, έτσι πρέπει να επανέλθει ξανά σε μία διαδικασία που πρέπει να κλείσει μέχρι τις 6 Οκτωβρίου. Ο Σεμέδο ενθουσιάζει τον Ζέσους και είναι Πορτογάλος. Η ομάδα μόλις έχασε έναν Πορτογάλο και η παρουσία ξένων είναι ανησυχητική», συμπληρώνει η A’ Bola, με την πορτογαλική ομάδα να είναι έτοιμη να καταθέσει νέα πρόταση για τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα