Ζιντάν: Στηρίζει δημόσια Μπέιλ και Χάμες

Πολλά έχουνε ακουστεί για το μέλλον των Γκάρεθ Μπέιλ και Χάμες Ροντρίγκες στη Ρεάλ Μαδρίτης. Άλλωστε οι σχέσεις του πρώτου με τον Ζινεντίν Ζιντάν δεν είναι οι καλύτερες. Για να μην πούμε είναι οι… χειρότερες. Ο Γάλλος τεχνικός ωστόσο στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (16.8) ενόψει της πρεμιέρας πρωταθλήματος με την Θέλτα (Σάββατο 17/8, 18:00 στη Γαλικία), στήριξε τόσο τον Ουαλό όσο και τον Κολομβιανό.

Κι αυτό την ώρα που τα ρεπορτάζ των ισπανικών ΜΜΕ θέλουν τη Ρεάλ να τα δίνει

όλα προκειμένου να αποκτήσει έναν εκ των Νεϊμάρ η Πογκμπά και θέλοντας ταυτόχρονα να.. γλιτώσει από τα συμβόλαιο των Ροντρίγκες και Μπέιλ.

Οπως όπως δήλωσε ο Ζιντάν οι παίκτες που έχει αυτή τη στιγμή στη διάθεσή του καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες του.

«Ο Πογκμπά είναι παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Νεϊμάρ δεν είναι παίκτης της Ρεάλ και σας ξεκαθαρίζω πως οι παίκτες της Ρεάλ που είναι εδώ είναι σημαντικοί», αρχικά ο «Ζιζού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρεάλ Μαδρίτης: Νοκ-άουτ ο Εντέν Αζάρ

Και συνέχισε λέγοντας: «Ο Χάμες είναι σε φόρμα και είμαι χαρούμενος που τον έχουμε στην ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος με αυτούς που έχω και υπολογίζω στους παίκτες που έχουμε. Παίζουμε ποδόσφαιρο, μας αρέσει και είμαστε τυχεροί που ασχολούμαστε με αυτό το άθλημα.

Ο Μπέιλ φαινόταν πως θα έφευγε και τώρα είναι εδώ μαζί μας. Εγω ποντάρω πάνω του. Είναι ένας σημαντικός παίκτης και ελπίζω όλοι οι παίκτες μου να έχουν θέληση να μου βάζουν δύσκολα ως προς το σχηματισμό της ενδεκάδας».

Εξάλλου σε ερώτηση για το ματς της πρεμιέρας κόντρα στην Θέλτα, ο Ζιντάν απάντησε: «Η Θέλτα είναι καλή ομάδα, γνωρίζουμε ότι θα υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός στο πρωτάθλημα και θα πρέπει να πιάσουμε καλή απόδοση. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο από όλα είναι να παίζουμε καλά και να παίρνουμε τις νίκες».

Así respondió #Zidane a la primera pregunta de la rueda de prensa previa al partido contra el @RCCelta. #RMLiga | #RMTV pic.twitter.com/dFFkdxZsAL

Real Madrid C.F. (@realmadrid) August 16, 2019

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Ζιντάν: Στηρίζει δημόσια Μπέιλ και Χάμες appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα