Υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθη: Ξανά στην Εφέσεων η υπόθεση – Τι λέει ο Δικέφαλος

Ανοίγει ξανά η υπόθεση της φερόμενης πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης, με την Επιτροπή Εφέσεων να στέλνει κλήση για εκδίκαση με φυσική παρουσία.

Η υπόθεση της φερόμενης πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης επανέρχεται στο προσκήνιο, με την Επιτροπή Εφέσεων να καλεί τους εμπλεκόμενους ώστε να εκδικάσει την υπόθεση στις 9 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπόθεση

πολυϊδιοκτησίας: Προανάκριση για το πόρισμα της ΕΕΑ!

Στην Μικράς Ασίας δείχνουν εν μέρει… ανακουφισμένοι, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά πως «επιτέλους, μετά από έναν ολόκληρο χρόνο θα δικαστεί επί της ομάδας αυτό το μύθευμα της ΕΕΑ».

Θυμίζουμε πως πρόκειται για την εκτέλεση της απόφασης του CAS που «γυρίσει» την υπόθεση στην επιτροπή εφέσεων η οποία θα δικάσει επί της ουσίας.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 09/12/2020, ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 15:00

ΕΚΘΕΜΑ

Έφεσεις 1) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ΄αριθμ. 95/2020 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΑ και 2) της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά α) της υπ΄αριθμ. 9 5/2020 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΑ β) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και γ) της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ.

Το άρθρο Υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθη: Ξανά στην Εφέσεων η υπόθεση – Τι λέει ο Δικέφαλος εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα