Ξάνθη: Αυτά είναι τα φιλικά προετοιμασίας

Η Ξάνθη ανακοίνωσε τα φιλικά, που θα δώσει στην προετοιμασία της αρχής γενομένης από το εσωτερικό διπλό με την ομάδα νέων την Παρασκευή 19/7.

Στη συνέχεια, οι Ακρίτες θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά τις Χάποελ Χαντέρα, Ένωση Νέων Παραλιμνίου, Νέα Σαλαμίνα, Ολυμπιακό Λευκωσίας, ΝΠΣ Βόλο, Λάρισα

Αναλυτικά η ανακοίνωση, που εξέδωσε η Ξάνθη:

Για

την Παρασκευή (19/7) και ώρα 19:00 έχει προγραμματιστεί το πρώτο φιλικό παιχνίδι με την ομάδα Νέων στο προπονητήριο της ομάδας, ενώ θα ακολουθήσουν οι αγώνες προετοιμασίας στο Pravets της Βουλγαρίας με την Χάποελ Χαντέρα (23/7), την Ένωση Νέων Παραλιμνίου (27/3), τη Νέα Σαλαμίνα (30/7) και με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας (2/8).

Στο τρίτο μέρος της προετοιμασίας της η Xanthi FC θα αντιμετωπίσει σε εντός έδρας αναμετρήσεις τον ΝΠΣ Βόλου (8/8) και την Λάρισα (11/8) ενώ θα υπάρξουν δύο ακόμη φιλικά παιχνίδια πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Superleague 1.

Κατά τη διάρκεια της διπλής προπόνησης της Τρίτης (16/7) η Xanthi FC δούλεψε σε εντατικούς ρυθμούς για σχεδόν τέσσερις ώρες συνολικά στο γήπεδο, σε θέματα αμυντικής – επιθετικής τακτικής / τελειωμάτων φάσεων, ενώ το ξεκίνημα περιλάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης ο Κίκο Ραμίρεθ δεξιώθηκε την ποδοσφαιρική οικογένεια της ομάδας για τα γενέθλιά του την περασμένη Κυριακή, δεχόμενος τις ευχές όλων σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

The post Ξάνθη: Αυτά είναι τα φιλικά προετοιμασίας appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα