Ξάνθη – Βόλος 3-1: Τον άφησε πίσω της

Ξάνθη – Βόλος 3-1: Κάνει πορεία πρωταθλητισμού! Μπορεί στη Λάρισα να απογοήτευσε, όμως, η Ξάνθη έβγαλε άμεσα αντίδραση και ξαναπήγε στο -1 από την κορυφή.

Η ομάδα του Κίκο Ραμίρεθ αγωνιστική με την αγωνιστική δείχνει πως είναι από τις καλύτερες της Super League 1. Το επιβεβαίωσε και τώρα κόντρα σε έναν

ιδιαίτερα υπολογίσιμο αντίπαλο.

Ο Βόλος μπήκε, μάλιστα, καλύτερα. Θα μπορούσε να έχει προηγηθεί. Μετά το 20λεπτο, όμως, οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και άρχισαν να κάνουν το παιχνίδι τους. Έβαλαν την μπάλα κάτω και έψαξαν για διαδρόμους.

Στάρτζεον και Ντε Αμορίμ δημιουργούσαν ρήγματα από τις δύο πλευρές και από τα πόδια του πρώτου ήρθε το 1-0. Ο Πορτογάλος έδωσε στον συμπατριώτη του Εντουάρντο και εκείνος στο 40′ άνοιξε το σκορ. Ο Βόλος δεν ισοφάρισε στην τελευταία φάση του ημιχρόνου και πήγε στα αποδυτήρια κυνηγώντας.

Σε αυτές τις περιπτώσεις το κλειδί είναι τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Η Ξάνθη έκανε στο 55′ το 2-0 με τον Ντε Αμορίμ και εκεί τελείωσαν όλα. Πολύ δύσκολα θα έβγαζε αντίδραση ο Βόλος. Ο Χουάν Φεράντο έκανε μαζεμένες αλλαγές, αλλά δεν ήταν αρκετό.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να ελέγχουν το ματς και με την είσοδο του Μπαριέντος προς το τέλος, ανέβηκαν κιόλας. Τελικά από ασίστ του Αργεντινού ο Φορέ στο 89′ έκανε το 3-0. Αμέσως μετά με τρομερό σουτ ο Ατιγιάτ μείωσε, ενώ αμέσως μετά ο Μπαριέντος θα μπορούσε να σκοράρει. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Ξάνθη – Βόλος Η κάρτα του αγώνα

ΓΚΟΛ: 40′ Εντουάρντο, 56′ Ντε Αμορίμ, 89′ Φοσέ – 90’+1 Ατιγιάτ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 19′ Κοβάσεβιτς, 65′ Μουλέν – 18′ Μουνίθ, 70′ Φεράρι

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

MVP: Για ένα ακόμη ματς ο Στάρτζεον ήταν ίσως ο κορυφαίος των Θρακιωτών. Από τα δικά του πόδια ξεκίνησε το 1-0, ενώ στη συνέχεια δημιούργησε πολλά ρήγματα. Θα μπορούσε να έχει και δεύτερη ασίστ στο φινάλε, εάν ο Μπαριέντος δεν έχανε μία σπουδαία ευκαιρία.

UP: Ήταν η μεταγραφή του καλοκαιριού για την Ξάνθη. Δεδομένα θα βοηθούσε. Βρίσκει τα πατήματά του τώρα και δείχνει γιατί έγινε… ντόρος όταν αποκτήθηκε. Ο λόγος για τον Εντουάρντο, τον παίκτη που άνοιξε το σκορ στο ματς με δικό του γκολ. Είχε και άλλες καλές στιγμές ο Πορτογάλος.

DOWN: Από τους παίκτες που μέχρι τώρα έχουν πάει πολύ καλά είναι ο Φεράρι. Στο συγκεκριμένο ματς, όμως, εκτέθηκε. Δεν ήταν λίγες οι στιγμές που ο Στάρτζεον δημιούργησε πολλά προβλήματα από εκεί. Δεν βοήθησε ο Αργεντινός μπακ ούτε επιθετικά.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δεν είχε προβλήματα ο Θανάσης Τζήλος (Λάρισας). Ελάχιστες οι στιγμές που χρειάστηκε ούτως ή άλλως. Το ματς ήταν εύκολο γενικά και γι’ αυτό δεν χρειάστηκε να παρέμβει στις περισσότερες περιπτώσεις. Πέρασε απαρατήρητος, όπως πρέπει να γίνεται με τους ρέφερι.

Οι συνθέσεις

ΞΑΝΘΗ (Κίκο Ραμίρεθ): Αμπάντ, Ντίρεσταμ, Καρασαλίδης, Μαλεζάς, Σόσα, Κοβάτσεβιτς, Μουλέν, Ουίλιαμ (81′ Μπαριέντος), Εντουάρντο (65′ Τερκί), Στάρτζεον, Ρενέλα (76′ Φοσέ).

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Μπασόνγκ, Δημόπουλος, Φεράρι, Μπαλογιάννης (61′ Μάντζης), Τσοκάνης (67′ Μαξ), Μουνίθ, Τόρες, Μυστακίδης (57′ Ατιγιάτ), Γέντρισεκ.

Κάνε follow το Sportime στο Instagram και like στο Facebook

The post Ξάνθη – Βόλος 3-1: Τον άφησε πίσω της appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα