Βοτανικός: Σε επικοινωνία Βαρδινογιάννης – Γιαννακόπουλος

Ο Βοτανικός αποτελεί τον πυλώνα του πλάνου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για έναν αυτοχρηματοδοτούμενο Παναθηναϊκό. Αυτό υπογράμμισε στην τοποθέτησή του ο ισχυρός άνδρας ΚΑΕ και Ερασιτέχνη.

Παρουσίασε τον σχεδιασμό για την επόμενη ημέρα του «τριφυλλιού». Με στήριγμα τα γήπεδα, τη λαϊκή βάση με τη συμμετοχή του κόσμου, τη διαχείριση μετοχών ΠΑΕ και ΚΑΕ από τον Ερασιτέχνη. Ουσιαστικά

τη λήξη στον τρόπο λειτουργίας των «πράσινων», όπως είναι γνωστός μέχρι σήμερα.

Σε ερώτηση για το αν έχει έρθει σε επικοινωνία με παλαιούς μετόχους του Παναθηναϊκού, ενημερώνοντάς τους για τις κινήσεις που κάνει και που στοχεύει, ο Γιαννακόπουλος αποκάλυψε τις επαφές τους με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Γιώργο Νίκα.

ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Ότι είχε συζητήσει ακόμη και για το Athens Alive με τον κ. Βαρδινογιάννη, το είχε σχολιάσει και στο πρόσφατο παρελθόν. Όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχει ξεχωριστή αξία στην αναφορά του. «Έχω συζητήσει με ανθρώπους που ήταν μέτοχοι. Έχω φιλία με τον κ. Νίκα, καλή επικοινωνία με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Είναι άνθρωποι που αγαπούν αδιαπραγμάτευτα τον Παναθηναϊκού και πιστεύω ότι θα βοηθήσουν στην αναγέννησή του».

Η σύνδεση είναι αναπόφευκτη, μια και ο Βοτανικός και το πλάνο στέγασης εκεί αποτέλεσε όραμα την περασμένη δεκαετία του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Πέραν του ηθικού μέρους του πράγματος, ενδεχόμενη βοήθεια -στην οποία, όπως φαίνεται, υπολογίζει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος- θα είναι πολύτιμη και ζωογόνος για την εκπόνηση και υλοποίηση του σχεδίου για έναν αυτοδύναμο και αυτοχρηματοδοτούμενο Παναθηναϊκό.

Ότι στην προσπάθεια που εκκινεί, με άξονα το γήπεδο και πολύτιμο βοήθημα το πλάνο λαϊκής βάσης, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στη βοήθεια. Όλοι είναι απαραίτητοι για την υλοποίηση αυτών που εξήγγειλε. «Όσοι αγαπούν τον Παναθηναϊκό πρέπει να βοηθήσουν. Δεν νοείται κάποιος να αγαπάει την ομάδα και να μη βοηθήσει. Από πορτοφόλια με 1 ευρώ, μέχρι πορτοφόλια με 1 δισεκατομμύριο ευρώ». Αυτό ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιό του…

The post Βοτανικός: Σε επικοινωνία Βαρδινογιάννης – Γιαννακόπουλος appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα