Βόλος: Το πήρε απόφαση ο Αχιλλέας Μπέος!

Δεν είναι κοινό μυστικό. Εδώ και καιρό έχει βγει ο Αχιλλέας Μπέος και λέει για την πρώτη μεταγραφή που θα κάνει ο Βόλος τον Ιανουάριο.

Από το Sportime.gr διαβάσατε γι’ αυτή όπως και για τον σοβαρό τραυματισμό του Μάριου Σιαμπάνη. Από τη στιγμή που ο τελευταίος έχει υποστεί ρήξη χιαστών, ο Βόλος ψάχνει τερματοφύλακα.

Κάνει μπαμ πως είναι

αναγκαία η ενίσχυση εκεί. Η πραγματικότητα είναι πολύ σκληρή και τα λάθη τα βλέπει ο καθένας. Έχουν γίνει πολλά στους Θεσσαλούς φέτος.

Ένα εξ αυτών ότι έχει αναγκαστεί πια να είναι βασικός ο Συμεών Παπαδόπουλος. Μέσα σε μία νύχτα είδε την πόρτα της ενδεκάδας. Από Νο3 στην προετοιμασία έγινε ο starter. Θα μπορούσε να πει κανείς πως η απόφαση ήταν ακατανόητη. Όχι μόνο γιατί δεν δικαιώνει όσους την έχουν πάρει, αλλά και γιατί το καλοκαίρι αποκτήθηκε τερματοφύλακας.

Μετά από μία καλή σεζόν στην Κύπρο ο Ιβάν Κόστιτς πήγε στη Μαγνησία για να κοντράρει τον βασικό. Ούτε που τον έχουμε δει. Δικό του το λάθος, της ομάδας; Άγνωστο! Ο τωρινός ανταγωνιστής του, όμως, δεν έχει δείξει κάτι για να είναι σταθερά παρκαρισμένος και ο εκτός απροόπτου φευγάτος Σέρβος.

Πάμε τώρα και στα φρέσκα κουλούρια. Ο Αχιλλέας Μπέος δεν έχει καμία διάθεση να τζογάρει μετά τον Ιανουάριο. Τι σημαίνει αυτό; Νο1 experienced profile μέχρι και 120 χιλιάρικα ετησίως.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα