Βόλος: «Ανοιχτό» το θέμα του στόπερ

Τα χαμόγελα από το διπλό της πρεμιέρας επισκίασε ο τραυματισμός του Σεμπαστιάν Μπασόνγκ. Ωστόσο, ο Βόλος ίσως πορευθεί και ως έχει.

Αρχικά από την ομάδα βγαίνει μία δυσαρέσκεια για την… καταστροφολογία που υπάρχει. Θεωρούν πως ο Καμερουνέζος μπορεί να γυρίσει και πιο γρήγορα απ’ ό,τι πιστεύει ο καθένας.

Κάπου εδώ, πάντως, να σημειώσουμε πως ο Μπασόνγκ έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τραυματισμούς. Δεν είναι, βέβαιο, δηλαδή πως ο οργανισμός του θα δράσει καλύτερα απ’ ό,τι ο μέσος όρος. Ωστόσο, οι «κυανέρυθροι»

δεν αποκλείουν το να κάνει την έκπληξη και δεν κάθονται να βάλουν ακόμα χρονοδιάγραμμα για το πότε θα επιστρέψει. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία, αλλά θα φανεί στη συνέχεια εάν έχουν δίκιο, από την πορεία της αποθεραπείας του.

Εν τω μεταξύ, με το που χτύπησε ο Μπασόνγκ, άρχισαν να προτείνονται διάφοροι στόπερ. Μεταγραφή, όμως, σε αυτή τη θέση δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα κάνει ο Βόλος. «Σε οποιαδήποτε θέση βρούμε κάτι το εξαιρετικό, θα κάνουμε κίνηση. Αυτό, όμως, δε σημαίνει πως ψάχνουμε οπωσδήποτε κεντρικό αμυντικό. Έχουμε πέντε άλλωστε», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

The post Βόλος: «Ανοιχτό» το θέμα του στόπερ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα