Βόλος: Αλμπέρτο Γκαγιέγκο ο εκλεκτός

14:35 4/1/2020 - Πηγή: Sportime

Καταλανός έφυγε, Καταλανός ετοιμάζεται να αναλάβει τα ηνία στον ΝΠΣ Βόλος.

Οι «κυανέρυθρι» δεν έχασαν χρόνο και λίγες ώρες μετά το διαζύγιο – για λόγους υγείας – με τον Χουάν Φεράντο εξέτασαν προσεκτικά όλα τα βιογραφικά που εστάλησαν στην ΠΑΕ και φαίνεται πως προέκριναν τον 45χρονο (16/3/1974) Ισπανό, Αλμπέρτο Γκαγιέγκο.

Ο Γκαγιέγκο θα βρίσκεται σήμερα στο «Θ. Βαρδινογιάννης» για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με

αντίπαλο τον ΟΦΗ και ακολούθως θα έχει τις τελικές συζητήσεις για την πρόσληψή του.

Η έλευσή του, βέβαια, δείχνει ότι εκτός απροόπτου οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια.

Πρόκειται για προπονητή, με μικρή έως τώρα εμπειρία ως πρώτος προπονητής αλλά όπως υποστηρίζουν όσοι τον γνωρίζουν με πολλές γνώσεις γύρω από το ποδόσφαιρο και το κυριότερο με πολύ διάθεση να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνεται.

Άλλωστε και ο Χουάν Φεράντο όταν ήρθε στον Βόλο δεν είχε μεγάλη εμπειρία ως πρώτος προπονητής, ωστόσο έδειξε ότι πολλές φορές αυτό που μετράει είναι η γνώση και η επιθυμία να πετύχεις.

Βόλος: Το προφίλ του Ισπανού κόουτς

Το 2016 ο γεννημένος στη Γέιδα προπονητής προσελήφθη στη Ράγιο Οκλαχόμα ως εκτελεστικός διευθυντής και έκανε… λίγο απ’ όλα. Από πρόεδρος έως προπονητής.

Τα οικονομικά προβλήματα ήταν μεγάλα, όμως υπό τις οδηγίες του ο σύλλογος ξεπέρασε κάθε προσδοκία, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά του NASL.

Ο άλλοτε άσος της Ρεάλ, Ραούλ είπε τα καλύτερα για τον Γκαγιέγκο και έτσι ο Καταλανός ανέλαβε βοηθός του Βενεζουελάνου Τζιοβάνι Σαβαρέζε στη NY Cosmos.

Ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου που ένας Ισπανός έπιανε δουλειά στο κλαμπ τη φανέλα του οποίου είχαν φορέσει οι Πελέ, Μπεκενμπάουερ, Κάρλος Αλμπέρτο, Ραούλ.

Η σεζόν 2018-19 τον βρήκε προπονητή στην ισπανική Πόμπλα (4η κατηγορία).

Με απολογισμό 12 νίκες – 12 ισοπαλίες – 16 ήττες την οδήγησε στη 14η θέση και στη σωτηρία, αλλά το καλοκαίρι δεν ανανέωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Μπέος: Καταγγελει τη NOVA για στάση πληρωμών στο Βόλο!

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Βόλος: Αλμπέρτο Γκαγιέγκο ο εκλεκτός appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα