Βόλος – ΟΦΗ 2-1: Νίκη με… τανγκό από Ορός και Μπαρτόλο

00:00 9/8/2021 - Πηγή: Sportime

Τη φιλική νίκη απέναντι στον ΟΦΗ πανηγύρισε ο Βόλος, ο οποίος είχε σε πολύ καλή μέρα τους Αργεντίνους του, οι οποίοι υπέγραψαν με δύο πανέμορφα γκολ την επικράτηση (2-1).

Οι παίκτες του Αμπασκάλ ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν κόντρα στους Κρητικούς.

Ο νεοαποκτηθείς Νικολάς Ορός ήταν ιδιαίτερα κινητικός και απειλούσε

με σουτ την εστία του Επασί. Ο Αργεντινός χρήστηκε σκόρερ στην εκπνοή του ημιχρόνου, όταν με δυνατό αριστερό σουτ κεραυνοβόλησε τον πορτιέρε του ΟΦΗ σημειώνοντας το 1-0.

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν ανεβασμένοι και στο δεύτερο μέρος όπου μετά από τελικές των Φερνάντες και Φεράρι διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον έτερο Αργεντινό μεσοεπιθετικό, Μπαρτόλο. Ο Ρεγκατίν, που επίσης είχε μπει με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, από δεξιά έβγαλε τη συρτή σέντρα και ο Μπαρτόλο συνέχισε το… τανγκό με τακουνάκι που κατέληξε στα δίχτυα (60΄).

Οι Κρητικοί απάντησαν μειώνοντας σε 2-1 με ένα υπέροχο τέρμα από τον Νέιρα, ο οποίος με σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Κλέιμαν.

Αμπασκάλ και Νιόπλιας είχαν ήδη ανακατέψει την τράπουλα εντός αγωνιστικού χώρου με αρκετές αλλαγές, αλλά και πάλι το κρεσέντο ευκαιριών από τους Βολιώτες συνεχίστηκε. Σημαντικότερη ευκαιρία αυτή του 75′ , όταν ο Φερνάντες έβγαλε τετ-α-τετ τον Ρεγκατίν, ο οποίος νικήθηκε από τον Επασί.

Βόλος – ΟΦΗ: Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Βόλος (Γκιγέρμο Αμπασκάλ): Κλέιμαν, Φεράρι, Γκιουλέν, Ρομέρο, Πουρίτα, Μπαριέντος, Τσοκάνης, Ορόζ, Μπαρτόλο, Βοιτσκόφσκι, Τερεζίου

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Βούρος, Μαρινάκης, Σελίμοβιτς, Νέιρα, Ντε Γκούζμαν, Φαν Ντάινεν, Καμάου, Καστάνιος

Διαβάστε επίσης: Λαμία – Ιωνικός 3-0: Σε καλό δρόμο οι Φθιώτες

Ολυμπιακός: Ο καθοριστικός Εμβιλά – Τι γίνεται με μπακ

Φωτιές: Τι ισχύει με τις δενδροφυτεύσεις – Τι λέει γεωπόνος

Σπύρος Γιαννόπουλος για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα