Βλαχοδήμος: Αρχίζει να χάνει την υπομονή του!

Ένα πραγματικά περιπετειώδες καλοκαίρι είχε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, που μετά από χρόνια στην Μπενφίκα, ζήτησε να πάρει μεταγραφή.

Ο λόγος; Φυσικά ο νέος προπονητής των «αετών», ο οποίος αποφάσισε να τον βγάλει εκτός βασικής ενδεκάδας, κάτι που φάνηκε και έπειτα ότι δεν ήταν καλή επιλογή.

Ο ίδιος δεν μπορούσε να δεχτεί αυτή τη συμπεριφορά μετά τα όσα προσέφερε στην ομάδα της Πορτογαλίας και έτσι αποφάσισε να αποχωρήσει.

Άμεσα οι ομάδες άρχισαν να τον… σκανάρουν, αφού σίγουρα μιλάμε

για έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην Ευρώπη.

Μάλιστα οι φήμες ήθελαν και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τσεκάρει την περίπτωση του, ωστόσο δεν προχώρησε περισσότερο.

Έτσι εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και η Νότιγχαμ Φόρεστ, για να τον πάρει και να τον φέρει στην Premier League.

Βλαχοδήμος: Οι δυσκολίες στο Νησί συνεχίζονται!

Αν και αρκετά έμπειρος, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, τα έχει βρει κάπως σκούρα στην Premier League, η οποία είναι μία κατηγορία μόνη της, αφού μιλάμε για το κορυφαίο πρωτάθλημα στον πλανήτη.

Πάμε στην ουσία. Ο Έλληνας γκολκίπερ που μας «θάμπωσε» και με την Ολλανδία για τα προκριματικά του Euro 2024, ακόμη δεν έχει τινάξει τα γάντια του στην Νότιγχαμ, βλέποντας εδώ και 6 αγώνες την πλάτη του Ματ Τέρνερ που αφίχθη φέτος από την Άρσεναλ.

Βάσει πηγών μας, ήδη ο «δικός» μας έχει αρχίσει διακριτικά να βγάζει… δόντια γιατί εξαρχής τον είχε ζορίσει η Premier League αναφορικά με το καθεστώς αγώνων του.

Άλλο το «θέλω» και άλλο το μπορώ. Και στην περίπτωση της Αγγλίας και του ποδοσφαίρου της ισχύει 101%. Υπομονή, «Ody»…

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα