Βίρτους Μπολόνια: Θέλει τον Λούτσιτς

17:51 5/3/2021 - Πηγή: Sportime
Η Βίρτους Μπολόνια θέλει να κάνει το «μπαμ» και να φέρει στην Ιταλία τον Βλάντιμιρ Λούτσιτς. Μάλιστα είναι διατεθειμένη να του σπάσει το συμβόλαιο. 

Η Βίρτους Μπολόνια κατά πάσα πιθανότητα τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Euroleague και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θέλει να έχει ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο. Γι’ αυτό άλλωστε έχουν επενδύσει τόσο χρόνια οι Ιταλοί σε παίκτες όπως

ο Μίλος Τεόντοσιτς.

Ο Τζόρτζεβιτς θέλει να φέρει στην ομάδα ένα ακόμη συμπατριώτη του, τον Βλάντιμιρ Λούτσιτς, ο οποίος εντυπωσιάζει με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου.

Μάλιστα ο Σέρβος έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Μονάχου μέχρι το 2022 και οι Ιταλοί είναι διατεθειμένοι να του πληρώσουν το buy out και να τον φέρουν στην Μπολόνια. Βέβαια η Μπάγερν τη δεδομένη στιγμή δεν θέλει να το αφήσει έτσι εύκολα, σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο Σέρβος δημοσιογράφος Νεμάνια Ζόριτς.

Virtus Bologna is planning to make a big offer to the Serbian SF Vladimir Lučić for next season, the Italians are ready to pay the buyout for him. Lučić is under contract with Bayern till 2022. At the moment, Bayern may not let him go, I’ve been told.

— Nemanja Žorič (@zoric_nemanja) March 5, 2021

Το άρθρο Βίρτους Μπολόνια: Θέλει τον Λούτσιτς εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα