Βίντεο σοκ από την τραγωδία στα Πατήσια

18:03 3/8/2021 - Πηγή: Sportime

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας μετά τη χθεσινή (2/8) τραγωδία στα Κάτω Πατήσια όταν μετά από έκρηξη φιάλης υγραερίου, έχασαν τη ζωή τους δύο άνθρωποι.

Πατήσια: Σοκ έχει προκαλέσει η ανείπωτη τραγωδία που έλαβε χώρα χθες (2/8) στα

Κάτω Πατήσια όταν μετά από από έκρηξη φιάλης υγραερίου, έχασαν τη ζωή τους μια γιαγιά και ο εγγονός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, στο διαμέρισμα, που βρίσκεται στον 4ο όροφο πενταώροφης πολυκατοικίας, διαπιστώθηκε διαφυγή από φιάλη υγραερίου, στην οποία αποδίδονται η έκρηξη και η πυρκαγιά, που προκάλεσε τον θάνατο των δύο ανθρώπων.

Η Πυροσβεστική βρέθηκε μπροστά στο απανθρακωμένο πτώμα μίας 80χρονης γυναίκας, ενώ ο 35χρονος εγγονός εκσφενδονίστηκε από το ωστικό κύμα και βρέθηκε στο δρόμο, πάνω σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star.

Ο εγγονός, ηλικίας περίπου 35 ετών, εκτινάχτηκε από την έκρηξη και βρέθηκε νεκρός στο πεζοδρόμιο μπροστά από την πολυκατοικία, ενώ η γιαγιά του, 80 ετών, βρέθηκε απανθρακωμένη μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς από τους πυροσβέστες.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο από την τραγωδία:

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στην Βαρυμπόμπη: Εκκενώθηκε ο οικισμός Αδάμες στη Νέα Κηφισιά – Νέο μήνυμα από το 112

Βαρυμπόμπη: Δείτε το βίντεο με τις εκρήξεις

Τζιoβίνκο: Του είπαν «αντίο» οι συμπαίκτες του

Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα