Βικτόρια Πλζεν – Ολυμπιακός: Να βάλει βάσεις πρόκρισης

Ο Ολυμπιακός θέλει κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν (20:00), αποτέλεσμα που να κάνει πιο εύκολη τη δουλειά του ενόψει της ρεβάνς για τον 2ο προκριματικό του Champions League

Πέρασε ένας χρόνος χωρίς οι δύο λέξεις… Champions League να ειπωθούν από ερυθρόλευκα χείλη. Κάτι που δεν συμβαδίζει με το μέγεθος του συλλόγου.

Για τον λόγο αυτό η προσμονή για την πρώτη αναμέτρηση με την Βικτόρια Πλζεν, στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού του Τσάμπιονς Λιγκ είναι μεγάλη. Στον Ολυμπιακό λένε πως είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι.

Κάτι που θα φανεί στο αποψινό πρώτο ματς, όπου στόχος είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα που θα βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Πέδρο Μαρτίνς, τις τελευταίες ημέρες έκλεισε τα αυτιά των παικτών σε όσα ακούγονται περί μεταγραφών κι άλλων υποθέσεων. Γιατί όλο το ζητούμενο είναι η πρόκριση έναντι της Βικτόρια Πλζεν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η νέα εκτός έδρας εμφάνιση (pic)

Γιατί θα είναι ένα ακόμα βήμα προς το μεγάλο στόχο της συμμετοχής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά και γιατί μίνιμουν εξασφαλίζεται η παρουσία στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει κάνει πλήρη ανάλυση στους παίκτες του, αλλά κι έχει πάρει την απόφασή του, ως επί το πλείστον για την ενδεκάδα. Δεν προτίθεται να αλλάξει κάτι σε σχέση με αυτούς που ξεκίνησαν στο φιλικό με τη Νότιγχαμ.

Αν και πάντα σε τέτοια ματς ελοχεύουν εκπλήξεις με καλύτερη αυτή του Ελ Αραμπί για να ξεκινήσει. Ωστόσο, ο Γκερέρο έχει τις περισσότερο πιθανότητες.

Ολυμπιακός: Τα πλάνα του Μαρτίνς

Πάντως, ο Ολυμπιακός αναμένεται να ξεκινήσει με τον Σα κάτω από τα γκολπόστ. Τους Ομάρ, Τσιμίκα να είναι δεξιά, αριστερά αντίστοιχα στην άμυνα και τους Σεμέδο, Αβραάμ να αποτελούν το βασικό δίδυμο στα στόπερ. Οι Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης (ίσως Καμαρά) θα είναι στα χαφ, με τους Ποντένσε, Μασούρα στα φτερά της επίθεσης. Ο Βαλμπουενά σίγουρα θα είναι ο επιτελικός μέσος και στην επίθεση μάλλον ξεκινάει ο Γκερέρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εδώ θα δείτε το παιχνίδι

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει μεγάλη προσοχή στους Κόπιτς, Καγιάμπα, που παίζουν στα άκρα της Πλζεν. Ενώ το σημειο κλειδί είναι να κοπεί ο ρυθμός του Χροσόφσκι που είναι ο συνδεκτικός κρίκος για την όλη εικόνα της Τσέχικης ομάδας. Οπότε έχει ετοιμάσει ειδικά συστήματα για το μπλοκάρισμα του. Οι αναλύσεις που έχουν γίνει καταλήγουν σε αυτόν. Ο ρόλος του είναι σημαντικός στην Βικτόρια Πλζεν. Δεν είναι τυχαίο πως έχει πωληθεί στην Γκενκ, αλλά η Πλζεν έβαλε όρο να μείνει για τα δύο ματς με τον Ολυμπιακό και μετά να φύγει. Κάτι που εμπεριέχει και το ρίσκο του τραυματισμού. Στην τσέχικη ομάδας, όμως, ήταν κάθετοι.

Το σερί στην έδρα 

Η Βικτόρια Πλζεν πέρσι συμμετείχε στην φάση των ομίλων του Champions League. Γνωρίζει καλά τα κατατόπια, ενώ έχει μεγάλη δυναμική στην έδρα της. Μάλιστα, είναι αήττητη στα 14 τελευταία επίσημα εντός έδρας παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις, με 12 νίκες. Τελευταία ήττα καταγράφεται στις 7 Νοεμβρίου από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 5-0, για τους ομίλους του Champions League.

Παράλληλα, η ομάδα του Βρμπ έχει δώσει ήδη δύο επίσημα παιχνίδια για τη νέα σεζόν. Γιατί το πρωτάθλημα στην Τσεχία ξεκίνησε. Μάλιστα και τα δύο ήταν νικηφόρα. Στην πρεμιέρα της νίκησε με 3-1 εντός έδρας την Σίγκμα Ολομουτς. Στο άλλο επικράτησε 2-1 της Λίμπερετς, εκτός έδρας. Είναι ένα ακόμα σημάδι πως το αποψινό ματς κανείς δεν το παίρνει αψήφιστα στον Ολυμπιακό, αλλά του έχουν δώσει την σοβαρότητα που αρμόζει.

The post Βικτόρια Πλζεν – Ολυμπιακός: Να βάλει βάσεις πρόκρισης appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα