Βικελίδης: Το πρώτο γήπεδο με εξ’ ολοκλήρου φωτισμό LED!

Πραγματικό «εργοτάξιο» θυμίζει τον τελευταίο μήνα το Κλεάνθης Βικελίδης, Η ιστορική έδρα του Άρη θα φιλοξενήσει ευρωπαϊκά ματς και σύμφωνα με τις οδηγίες της UEFA οι αλλαγές και οι βελτιώσεις που χρειάζεται να συντελεστούν είναι πολλές.

Ηδη τα έργα που έχουν γίνει αρκετά και σιγά σιγά η εικόνα του άλλοτε γηπέδου Χαριλάου αρχίζει να αλλάζει με εντυπωσιακό τρόπο.

Μεταξύ αυτών είναι και η αντικατάσταση του κεντρικού φωτισμού, που όπως γνωστοποίησε η εταιρία Pantzartzidis Group

που έχει αναλάβει τις βελτιωτικές εργασίες θα είναι πρωτοποριακός για τα ελληνικά δεδομένα!

Συγκεκριμένα, όπως αποφάσισε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Θόδωρος Καρυπίδης το Βικελίδη θα γίνει το πρώτο γήπεδο στην χώρα που θα αποκτήσει εξ’ ολοκλήρου φωτισμό LED, με το συνολικό κόστος του έργου να ξεπερνά το μισό εκατομμύριο ευρώ.

Η ανακοίνωση της εταιρίας αναφέρει τα εξής:

«Σε συνεργασία με την εταιρεία GEYER και με εντολή του προέδρου Θόδωρου Καρυπίδη ξεκινάμε τις εργασίες αντικατάστασης του κεντρικού φωτισμού του γηπέδου, που περιλαμβάνει τους δύο πυλώνες και τους κεντρικούς προβολείς στο στέγαστρο της θύρας 9 με νέους προβολείς τεχνολογίας LED. Ένα έργο που όταν ολοκληρωθεί στις 10 Ιουλίου η δαπάνη του θα έχει ξεπεράσει το μισό εκατομμύριο ευρώ και θα καθιστά το γήπεδο ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ το πρώτο γήπεδο ποδοσφαίρου στην Ελλάδα που θα έχει εξ ολοκλήρου φωτισμό τεχνολογίας LED! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ, ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ».

The post Βικελίδης: Το πρώτο γήπεδο με εξ’ ολοκλήρου φωτισμό LED! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα