Βασιλακόπουλος για Αυγενάκη: «Αντιδημοκρατική πολιτική»

Ξέσπασε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος εναντίον του υφυπουργού Λευτέρη Αυγενάκη με αφορμή τις πρακτικές ενόψει των εκλογών στις Ομοσπονδίες.

Για μια ακόμα φορά ο κ.Βασιλακόπουλος εναντιώνεται στις πρακτικές του Λευτέρη Αυγενάκη. Το αποκλειστικό ρεπορταζ του Sportime για την τροποποίηση που ήθελε να κάνει ο κ.Αυγενάκης στο νόμο για τις εκλογές των Ομοσπονδιών, προκάλεσε θόρυβο. Λίγο μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ κατατέθηκε η διάταξη.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ

εδώ και καιρό έχει εκφράσει τις διαφωνίες του και μάλιστα ανοιχτά, για τις πρακτικές του Λευτέρη Αυγενάκη. Στην τελευταία του δήλωση, όμως, γίνεται ιδιαίτερα σκληρός. Κάνει λόγο για «απροκάλυπτα αντιδημοκρατική πολιτική». Κι επίσης για «άλωση των αθλητικών ομοσπονδιών προς όφελος οικείων».

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα επιθετική και σκληρή δήλωση του Γιώργου Βασιλακόπουλου. Που θα συζητηθεί έντονα καθώς έχει καταγγελτικό χαρακτήρα.

Επαναλαμβάνουμε ότι στις 11 Φεβρουαρίου, το Sportime είχε αποκαλύψει τη ρύθμιση που ήθελε να περάσει ο Λευτέρης Αυγενάκης. Και η οποία, φυσικά, εκθέτει την Κυβέρνηση και δημιουργεί ποικίλες αντιδράσεις στις Ομοσπονδίες.

Αναλυτικά η δήλωση του κ.Βασιλακόπουλου, με βάση την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

«Ο πρόεδρος της ΕΟΚ κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος έκανε την εξής δήλωση με αφορμή την διάταξη που κατατέθηκε για τον τρόπο διεξαγωγής των αρχαιρεσιών στις αθλητικές ομοσπονδίες:  «Η νέα διάταξη που εμπνεύστηκε ο Υφυπουργός Αθλητισμού και οι συν αυτώ είναι η κορύφωση της απροκάλυπτα αντιδημοκρατικής πολιτικής τους και της μοναδικής έννοιας που εξ αρχής είχαν, δηλαδή η άλωση των αθλητικών ομοσπονδιών προς όφελος οικείων και κάθε μορφής συνεργατών. Η ανεξέλεγκτη αυτή τακτική τους, κορυφώνει την ανησυχία και για τις αντιδράσεις του διεθνούς αθλητικού κινήματος για τα πρωτοφανή δρώμενα στην Ελλάδα».

Το άρθρο Βασιλακόπουλος για Αυγενάκη: «Αντιδημοκρατική πολιτική» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα