Βάρη: Φωτιά τώρα μετά τη σχολή Ευελπίδων – Νέο μήνυμα από το 112 – Φύγετε από την περιοχή Κίτσι

Φωτιά έχει ξεσπάσει τώρα στη Βάρη και πιο συγκεκριμένα, μετά την στρατιωτική σχολή της Ευελπίδων στο δρόμο για το αεροδρόμιο, που οδήγησε στην άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται, ορισμένα ξερόχορτα έπιασαν φωτιά προκαλώντας αναστάτωση. Μάλιστα το 112 έστειλε μήνυμα, καλώντας τους κατοίκους της περιοχής, να βρίσκονται σε ετοιμότητα!

Νεότερη ενημέρωση, από την πολιτική προστασία για τον οικισμό Λαμπρικιά στο Κορωπί με ένα νέο μήνυμα να στέλνει τον κόσμο προς

την Λεωφόρο Αγίας Μαρίνας εκεί όπου υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αναμένεται να γίνει εκτροπή και διακοπή της κυκλοφορίας.

Τα μηνύματα όμως από το 112 δεν σταματούν εκεί καθώς με νέο χτύπημα κινητά τηλέφωνα, η πολιτική προστασία ενημέρωσε πως όσοι πολίτες βρίσκονται στην περιοχή Κίτσι Κορωπίου θα πρέπει να κατευθυνθούν προς Βάρη!

Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι ενώ αυξάνονται και τα πεζοπόρα τμήματα της Πυροσβεστικής προκειμένου να τεθούν υπό έλεγχο τα δύο μέτωπα που καίνε.

Στο σημείο επιχειρούν 42 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 16 οχήματα ενώ από αέρος συνδράμουν 2 αεροσκάφη και 4 ελικόπτερα.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, μεταφέρθηκε η πληροφορία πως υπάρχουν έως τώρα και δύο σπίτια που έχουν υποστεί φθορές.

Σχετικά με τις τελευταίες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, κλειστή είναι η έξοδος προς Κορωπί από την Αττική οδό αλλά και η οδός Θερμοπυλών από Βάρης – Κορωπίου και κινείται μόνο προς την οδό Αγίας Μαρίνας.

Στο Κίτσι, η κατάσταση έχει γίνει εξαιρετικά δύσκολη καθώς η Πυροσβεστική δέχεται πάρα πολλές κλήσεις για απεγκλωβισμούς από ηλικιωμένους ανθρώπους!

Διαβάστε επίσης: 

Νεκρός βρέθηκε μοναχός σε μοναστήρι στα Καλύβια

Ηράκλειο: Άνδρας απειλεί εργάτες σε οικοδομή με αιχμηρό αντικείμενο

Κώστας Παπαδόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα