Βαγγέλης Μαρινάκης: Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού τρελάθηκε με την ομάδα νέων των ερυθρόλευκων και δεν έπαιξε ρόλο η πρόκριση μόνο

17:15 9/2/2024 - Πηγή: Sportime

Βαγγέλης Μαρινάκης: Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού τρελάθηκε με την ομάδα νέων των ερυθρόλευκων και δεν έπαιξε ρόλο η πρόκριση μόνο αλλά και πως αντιμετώπισε η Κ19 του Ολυμπιακού το παιχνίδι.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης

δεν ήταν τυχαίο που αναφέρθηκε στις χαρές που παίρνει ο Ολυμπιακός από την Κ19, όταν οι… μεγάλοι δεν τα καταφέρνουν φέτος.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είχε στο μυαλό του και τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η πρόκριση για την Κ19 επί της Ίντερ.

Ο Ολυμπιακός έτυχε «σφαγιαστικής» διαιτησίας του Μιγκέλ Νογκέιρα και μάλιστα στην αποβολή του παίκτη του, ο νεαρός ερυθρόλευκος δεν έκανε όχι φάουλ για κίτρινη κάρτα, ούτε καν… φάουλ.

Ο Μιγκέλ Νογκέιρα «έσφαξε» τον Ολυμπιακό με τους νεαρούς παίκτες όμως των ερυθρόλευκων να μην… καταλαβαίνουν τίποτα. Όσο τους αδικούσε τόσο… ανέβαζαν την αποδοσή τους και μάλιστα χωρίς ίχνος διαμαρτυρίας (σ.σ. τουλάχιστον έντονης).

Αυτό θέλει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Να παίζει ο Ολυμπιακός την μπάλα του και να κερδίζει, ακόμα και την διαιτησία, όπως έδειξαν πως μπορούν να κάνουν οι νεαροί του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Και όμως ο Αντόνιο Κορδόν όχι μόνο είναι ακόμα εδώ αλλά κάνει και μεταγραφές – Δική του η κίνηση που συζητήθηκε

Ολυμπιακός: Η απίστευτη ατάκα του Μεντιλίμπαρ στον Μαρινάκη – Μετά από αυτό του έστειλε το συμβόλαιο

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα