Βαλένθια – Ολυμπιακός: Το κανάλι του αγώνα

Βαλένθια – Ολυμπιακός περιλαμβάνει το σημερινό (31/3) πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής της Euroleague.

Βαλένθια – Ολυμπιακός: Δύσκολη έξοδο έχει ο Ολυμπιακός σήμερα (31/3) στις 22:00 στην Ισπανία κόντρα στην ομάδα της Βαλένθια για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Στην

δυσκολία του αγώνα κόντρα στην Βαλένθια που βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας στάθηκε στις δηλώσεις του λίγο πριν πετάξει ο Ολυμπιακός για την Ισπανία, ο προπονητής των ερυθρολεύκων, Γιώργος Μπαρτζώκας, σημειώνοντας πως για την Ισπανική ομάδα το παιχνίδι είναι τελικός!

Με την σειρά του ο Ζαν Σαρλ εξέφρασε την διάθεση νίκης του ίδιου και των συμπαικτών του στους εναπομείναντες αγώνες που έχουν μπροστά τους αρχής γενομένης από το σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι.

Η αναμέτρηση των δύο ομάδων θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το κανάλι του NOVASPORTS 1 HD.

Ζαν Σαρλ: «Θέλουμε να κερδίσουμε όσους αγώνες απομένουν»

Ο Ολυμπιακός πέταξε για τη Βαλένθια, εκεί όπου σήμερα (31/3, 22:00) θα αντιμετωπίσει τις «νυχτερίδες» για την 32η αγωνιστική της Euroleague. O Ζαν Σαρλ μίλησε για το παιχνίδι με την Ισπανική ομάδα.

Ο Γάλλος φόργουορντ του Ολυμπιακού, Λιβιό Ζαν Σαρλ κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού δήλωσε: «Η Βαλένθια χρειάζεται απεγνωσμένα τη νίκη. Παλεύει και θα παλέψει σε κάθε αγώνα, ώστε να καταφέρει να πάρει την πρόκριση για τα πλέι οφ της Euroleague.

Όμως, πάνω κάτω και εμείς αντιμετωπίζουμε τα ματς με τον ίδιο τρόπο, γιατί θέλουμε να κερδίσουμε όσους αγώνες απομένουν μέχρι το τέλος. Θα προσεγγίσουμε, λοιπόν, την αναμέτρηση με τον ίδιο τρόπο που κάναμε πάντα. Έτσι σκέφτεται η ομάδα μας».

από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα