Βαγιαννίδης: Ο Παναθηναϊκός έχει ακόμα λίγο χρόνο

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης πριν ακόμα κλείσει τα 19 του βρίσκεται στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού. Με, μόλις, 2 συμμετοχές στην πρώτη ομάδα και με τα δείγματα του ποδοσφαιρικού του ταλέντου να τα γνωρίζουν μόνο όσοι παρακολουθούν στενά την Κ19 του «τριφυλλιού».

Η «Gazzeta dello Sport» έγραψε πως η πλευρά του Βαγιαννίδη είπε το «ναι» στην Ίντερ. Παρόλα αυτά, δε φαίνεται να πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, για κάτι οριστικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαγιαννίδης:

Ποιος, που και πότε…

Από το βράδυ της Παρασκευής (15/4) αυτό που έχει διαμηνυθεί από την πλευρά του παίκτη είναι πως θα περιμένει την κίνηση του Παναθηναϊκού. Βέβαια, για πόσο χρονικό διάστημα, το γνωρίζει μόνο ο 19χρονος άσος.

Πάντως, με τα μέχρι τώρα δεδομένα ο Βαγιαννίδης θέλει να περιμένει την κίνηση του Παναθηναϊκού, προκειμένου αν αυτή γίνει, ο ποδοσφαιριστής να παραμείνει στην Αθήνα. Το ενδιαφέρον της Ίντερ για τον νεαρό δεξιό μπακ-χαφ είναι κάτι παραπάνω από ισχυρό ενώ η Μονακό δεν έφυγε ποτέ από το παιχνίδι.

Οι Γάλλοι, που είχαν κάνει και τις πιο σοβαρές κινήσεις μέχρι την εμφάνιση της Ίντερ, κρατούσαν πάντα την υπόθεση ανοιχτή.

Το άρθρο Βαγιαννίδης: Ο Παναθηναϊκός έχει ακόμα λίγο χρόνο εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα