Τζος Κάρτερ: Έχει βάλει και 11 τρίποντα (Vid)

O Τζος Κάρτερ είχε 3/5 τρίποντα, ένα εκ των οποίων, 48’’ πριν το τέλος ήταν καθοριστικό προκειμένου ο ΠΑΟΚ να φύγει νικητής από το «Αλεξάνδρειο».

Μια εβδομάδα πριν ο Τζος Κάρτερ είχε 6 τρίποντα κόντρα στην ΑΕΚ (και 27 πόντους) και είχε δείξει τι μπορεί να κάνει. Αν και δεν ήταν ανάγκη να φτάσουμε ως εκεί προκειμένου να πιστοποιήσει ο Αμερικανός την αξία του. Το παρελθόν του τα λέει όλα.

Έξω από τη γραμμή των 6,75μ. ο παίκτης του

ΠΑΟΚ αισθάνεται άνετα και υπέροχα. Προλάβαμε να το καταλάβουμε πέρυσι όταν υπέγραψε στο Ρέθυμνο στη θέση του Λαμόντ Μάρεϊ. Από τις 18 Δεκεμβρίου που βρέθηκε στην Κρήτη μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος είχε 24/54 τρίποντα! Με ποσοστό κοντά στο 45% και τρία εύστοχα ανά αγώνα σε περίπου 7 προσπάθειες.

Φέτος με τον ΠΑΟΚ έχει 13/20 τρίποντα σε τέσσερις αγώνες στην Basket League. Εξαιρετικά νούμερα. Και που να σας πούμε ότι το ρεκόρ του είναι τα 11 εύστοχα τρίποντα που είχε στο πρωτάθλημα Τουρκίας;

Ο Κάρτερ αγωνιζόταν στην Τουρκ Τέλεκομ στις 15 Νοεμβρίου 2014, όταν με 40 πόντους και 11/14 τρίποντα οδήγησε την ομάδα του σε νίκη με 94-75 επί της Τόφας.

Επίσης άλλες τέσσερις φορές είχε 8 εύστοχα τρίποντα. Στις 24 Δεκεμβρίου 2015 ως παίκτης της Καρσίγιακα κόντρα στην Γαλατασαράι. Οι άλλες τρεις φορές ήταν με στο NCAA με το Τέξας.

Συνολικά στην καριέρα του σε 542 αγώνες (σε NCAA, G League και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα) ο Κάρτερ έχει 1054 εύστοχα τρίποντα! Και βέβαια δεν το λες και τόσο εύκολο για ένα παίκτη να έχει «πιάσει» περισσότερα από χίλια τρίποντα στην καριέρα του.

Θυμηθείτε και ένα buzzer beater στο NCAA με το γνωστό τρόπο (με τρίποντο)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball)

Το άρθρο Τζος Κάρτερ: Έχει βάλει και 11 τρίποντα (Vid) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα