Τζόλης: Ο ρόλος του Όλαφ Ρέμπε στο deal Νόριτς – ΠΑΟΚ

Τζόλης: Σημαντικό ρόλο στο να έρθει η πρόταση της Νόριτς στην Τούμπα έπαιξε ο πρώην αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Όλαφ Ρέμπε.

Ο Χρήστος Τζόλης ετοιμάζει… βαλίτσες για Αγγλία, καθώς ο ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με τη Νόριτς για την πώλησή του.

Μάλιστα, το deal έκλεισε στα 13,5 εκατομμύρια ευρώ, με τους «ασπρόμαυρους» να διατηρούν και ποσοστό μεταπώλησης 17,5%.

Ο Όλαφ Ρέμπε

ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο για να γίνει αυτή η μεταγραφή, καθώς διατηρεί άριστες σχέσης με τον Γερμανό προπονητή της Νόριτς, Ντάνιελ Φάρκε.

Οι δύο τους έχουν σχεδόν φιλικές σχέσεις, με τον 44χρονος τεχνικό να εμπιστεύεται τον πρώην αθλητικό διευθυντή του Δικεφάλου στην περίπτωση του Δημήτρη Γιαννούλη, ενώ από πέρισυ συζητούσαν και το όνομα του Χρήστου Τζόλη.

Η πολύ καλή παρουσία του 25χρονου μπακ με τη φανέλα των Καναρινιών, ήταν αυτή που έκανε και τους υπόλοιπους ανθρώπους της ομάδας να εμπιστεύονται ακόμα περισσότερο τον Φάρκε, αλλά και τον Όλαφ Ρέμπε και τα «προϊόντα του ΠΑΟΚ».

Ο Γερμανός αθλητικός διευθυντής, είχε αυτή τον καιρό αρκετές συζητήσεις με τους ανθρώπους του Δικεφάλου για την υπόθεση του wonderkid της ομάδας, που βοήθησαν στην επίτευξη του οριστικού deal, μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως και ο αθλητικός διευθυντής της Νόριτς, Στιούαρντ Ουέμπερ τον θεωρεί μία εξαιρετική λύση για την επιθετική γραμμή και με τεράστια προοπτική για το μέλλον. Έχει πολύ καλή γνώμη για το ταλέντο του, καθώς τον παρακολουθούσε από παλιά, όταν ακόμα ήταν στις ακαδημίες, ρίχνοντας ματιές στα διεθνή τουρνουά που έπαιρνε μέρος, όταν ακόμα ήταν επικεφαλής στο σκάουτινγκ της Λίβερπουλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΑΟΚ: Πώς δυσκόλεψε του Τζιοβίνκο – Οι μάνατζερ και ο Ολυμπιακός!

Τζιοβίνκο: Την…πάτησε η Αλ Χιλάλ

Κλάψαμε όλοι! Μπράβο στο Open και την Ευλαμπία Ρέβη

Νίκος Τοσκίτσης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα