Τζένιφερ Λόπεζ: Πρωταγωνίστρια σε θρίλερ του Netflix

Η Τζένιφερ Λόπεζ εκτός από τραγουδίστρια πρωταγωνιστεί και σε ταινίες, έτσι ήδη έχει ετοιμάσει κάποιες στις οποίες θα εμφανιστεί.

Η Τζένιφερ Λόπεζ παρά το γεγονός πως οι περισσότερες παραγωγές έχουν «παγώσει» λόγω του Κορονοϊού, την ίδια θα την δούμε σε αρκετές ταινίες στο Netflix.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Η πρώτη μονομαχία «Διάσημων» και «Μαχητών» (vid)

Στην πρώτη θα μεταφέρει στην οθόνη το best

selling βιβλίο – θρίλερ «The Cipher» της Isabella Maldonado. H πρωταγωνίστρια, Nina Guerrera, είναι μια πράκτορας του FBI που εθίζεται σε μια υπόθεση με έναν κατά συρροή δολοφόνο ο οποίος ανεβάζει στο διαδίκτυο γρίφους και κωδικοποιημένα μηνύματα που αφορούν στους τελευταίους του φόνους. Σκοπός του όχι μόνο δεν είναι να διαφύγει, αλλά να προσελκύσει την Guerrera σε ένα… κυνηγητό.

Επίσης έχει έτοιμο το «Marry Me», όπου πρωταγωνιστεί μαζί με τους Owen Wilson, Maluma και το «The Godmother» που ακολουθεί την ακμή και την παρακμή της βαρόνης ναρκωτικών Griselda Blanco και το «Shotgun Wedding», πλάι στον Armie Hammer. Τέλος έχει επιβεβαιωθεί πως θα ηγείται της θρυλικής, ετήσιας συναυλίας Dick Clark’s New Year’s Rocking Eve.

Το άρθρο Τζένιφερ Λόπεζ: Πρωταγωνίστρια σε θρίλερ του Netflix εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα