Τζέιμς για Ερτέλ: «Είναι ντροπή για την Μπαρτσελόνα» (pics)

Η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να αφήσει στην Κωνσταντινούπολη τον Τομά Ερτέλ και αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Μάικ Τζέιμς που υποστήριξε το Γάλλο.

Η Μπαρτσελόνα αγωνιζόταν στην Πόλη με την Αναντολού Εφές αλλά μετά την συγκεκριμένη αναμέτρηση, αποφάσισε να μην συμπεριλάβει στην αποστολή της επιστροφής στην Βαρκελώνη τον Τομά Ερτέλ.

Ο λόγος ήταν πως ο Γάλλος δεν μιλούσε με την Φενέρμπαχτσε ώστε να συνεχίσει την καριέρα του εκεί αλλά με την Ρεάλ Μαδρίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναθηναϊκός:

Το προσωπικό ΕΠΟΣ του Νέντοβιτς στο Τελ Αβίβ (vid)

Το όλο γεγονός πέρα από την αντίδραση της Ένωση Παικτών Ισπανίας είχε ως αποτέλεσμα και ο γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μάικ Τζέιμς να σχολιάσει:

«Πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί δεν τον άφησαν να μπει στο αεροπλάνο. Πάντα πίστευα ότι η Μπαρτσελόνα είναι από τα χρυσά στάνταρ της EuroLeague, αλλά αν αυτό που είδαμε είναι αυτό που πραγματικά ισχύει, τότε είναι ντροπή.

Δεν σε θέλουμε στην ομάδα και θέλουμε να αποχωρήσεις αλλά μόνο για εκεί που θα σου πούμε εμείς. Δεν έχουμε δικτατορία… Δεν με αφήνεις να φύγω και θα αποφασίσω εγώ για την οικογένειά σου».

I really wonder how they didn’t let him on the plane. I’ve always looked at Barca as one of the gold standards of euroleague but if this is what it seems/sounds like that’s a shame for real.

Mike James (@TheNatural_05) December 22, 2020

We don’t want u at this club and we want you to leave but u can’t only go to a place we say….. this isn’t a dictatorship. U don’t want me let me go and I’ll decide what’s best for my family.

Mike James (@TheNatural_05) December 22, 2020

Το άρθρο Τζέιμς για Ερτέλ: «Είναι ντροπή για την Μπαρτσελόνα» (pics) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα