Τσιτσιπάς: Τρελάθηκε και άρχισε να βρίζει (vid)

04:34 1/6/2019 - Πηγή: Sportime

Τσιτσιπάς: Μερικές χαμένες μπαλιές. Μερικά αβίαστα λάθη. Και το ξέσπασμα. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατευθύνεται για να πάρει την πετσέτα του. Και… μπουμ!

«Μαλ@@@@α τι κάνεις;», ήταν η πρώτη ατάκα του. Για να ακολουθήσει και μία ακόμη: «Μ@λ@κ@@@ όπως πάντα, δεν παίζεις με ποιότητα…».

Δείτε το βίντεο με τον Τσιτσιπά να τα… χώνει στον εαυτό του, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Φίλιπ Κραΐνοβιτς, η οποία διεκοπή λόγω σκότους και ενώ ο Έλληνας πρωταθλητής προηγούνταν με 2-0 σετ. Στο τρίτο σετ υπάρχει ισοπαλία στα γκέιμ με 5-5.

https://www.sportime.gr/wp-content/uploads/2019/06/Tsitsi-Vrizei.mp4

Ο Τσιτσιπάς άρχισε τον αγώνα για το Roland Garros με love γκέιμ, όμως δέχθηκε μπρέικ στο 3ο γκέιμ, με τον Κραΐνοβιτς να ξεφεύγει με 3-1.

Όμως ο Ελληνας τενίστας, παρά τα 17 συνολικά αβίαστα λάθη στο πρώτο σετ, ισορρόπησε την κατάσταση. Με το πρώτο δικό του γκέιμ στο παιχνίδι, στο 8ο γκέιμ, ισοφάρισε 4-4 και διατηρώντας το σερβίς του προσπέρασε 5-4.

Με το δεύτερο μπρέικ σε ισάριθμες ευκαιρίες, ο Τσιτσιπάς απέφυγε το τάι μπρέικ, κατακτώντας το πρώτο σετ με 7-5 σε 46 λεπτά. Κυριαρχικός και 2-0.

Ο Έλληνας τενίστας μπήκε πιο αποφασιστικά στο 2ο σετ. Με 13 winners, ένα μόνο αβίαστο λάθος και ένα μπρέικ, προηγήθηκε 4-1, όταν στο ίδιο διάστημα ο αντίπαλός του είχε μόλις έναν winner στο ενεργητικό του.

Δεν έδωσε δικαιώματα στον Σέρβο τενίστα, διατηρώντας τον έλεγχο, έφθασε στο 5-3 και με το δεύτερη ευκαιρία στο σερβίς του, τελείωσε το σετ με 6-3, σε 36 λεπτά.

Σε αυτό το δεύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, ο Τσιτσιπάς είχε 17 winners, τέσσερα αβίαστα λάθη, με τον Σέρβο να είναι σε ρόλο κομπάρσου (πέντε winners).

Ο Τσιτσιπάς με το το 4ο μπρέικ στον αγώνα, προηγήθηκε 2-1 στο 3ο σετ, όμως η εικόνα του αγώνα άλλαξε. Ο Κραΐνοβιτς με δύο διαδοχικά μπρέικ προσπέρασε 4-2, πήγε στο 5-2, στο 8ο γκέιμ ο Σέρβος έχασε δύο πόντους για το σετ.

The post Τσιτσιπάς: Τρελάθηκε και άρχισε να βρίζει (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα