Τσιτσιπάς: Έξαλλος μαζί του ο Ζβέρεφ, «κράξιμο» στον Στέφανο και από το κοινό!

Συγκεκριμένα στον ημιτελικό του Cincinnati Open σημειώθηκε απίστευτο περιστατικό με τον Ζβέρεφ να διαμαρτύρεται έντονα στον διαιτητή πως ο Στέφανος έστελνε μηνύματα στον πατέρα του μέσω κινητού την ώρα που βρισκόταν στα αποδυτήρια πριν την έναρξη του δεύτερου σετ με αποτέλεσμα την 8λεπτη καθυστέρηση!

Το γεγονός αυτός προκάλεσε και τις μαζικές αποδοκιμασίες του κοινού προς τον Στέφανος όταν εκείνος επέστρεψε στο γήπεδο.

Αναλυτικότερα όταν ο Τσιτσιπάς έχασε το πρώτο σετ

6-4, πήγε σε toilet break στο οποίο έκανε οκτώ λεπτά έως ότου επιστρέψει από τα αποδυτήρια. Μάλιστα ο Έλληνας τενίστας είχε πάρει μαζί και τα πράγματά του, γεγονός που έκανε τον Γερμανό αντίπαλό του να διαμαρτυρηθεί έντονα στον διαιτητή.

«Δεν μπορώ να κάνω κάτι. Αυτοί είναι κανόνες», απάντησε ο διαιτητής στον Ζβέρεφ, που επέμενε πως ο Τσιτσιπάς έχει ενεργήσει αντικανονικά και στο παρελθόν.

Πάντως μετά τη νίκη του Ζβέρεφ επί του Τσιτσιπά, οι δύο τενίστες είχαν θερμό εναγκαλισμό, χαμογελώντας και δίνοντας τα χέρια.

Δείτε παρακάτω τα σχετικά περιστατικά

Friends again #CincyTennis pic.twitter.com/qTWihbw6oI

Tennis TV (@TennisTV) August 22, 2021

“Unbelievable when we play”

After the drama, a moment of respect at the end of the match @AlexZverev @steftsitsipas #CincyTennis pic.twitter.com/BjZV1ZkArX

Tennis TV (@TennisTV) August 22, 2021

Διαβάστε επίσης:

Τσιτσιπάς: «Η ήττα αυτή με φέρνει πιο κοντά στην πραγματικότητα»

Eλληνοτουρκικά: Ακόμα «ξερνάει» Ελλάδα η κεντρική Τουρκία

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα