Τσιμίκας: Η πιο ζεστή αγκαλιά στην οικογένεια της Λίβερπουλ

Ο Κώστας Τσιμίκας ήταν εξαιρετικός στο 2-0 της Λίβερπουλ κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και κέρδισε την πιο ζεστή αγκαλιά!

Έχουμε μια τάση να υπερβάλουμε όταν πρόκειται για τα «δικά μας τα παιδιά». Αλησμόνητη η περιγραφή γνωστού Έλληνα sportscaster στο πρώτο ματς του Γρηγόρη Γεωργάτου στην Ίντερ. Ο οποίος έβλεπε παντού και μόνο στο γήπεδο τον συμπαθή Geo.

Όμως εν προκειμένω, δεν πρόκειται για κάποιο από τα συνήθη δημοσιογραφικά «φουσκώματα». Ο Τσιμίκας όντως έχει γίνει παίκτης επιπέδου Λίβερπουλ. Δηλαδή μιας εκ των

κορυφαίων ομάδων του πλανήτη. Το λένε οι φαν της ομάδας – που απαιτούν να είναι βασικός. Το λένε (οι) αντίπαλοι. Το φωνάζει με κάθε τρόπο, λεκτικό και μη, ο Γιούργκεν Κλοπ.

Η φωτογραφία που ξεχειλίζει συναίσθημα

Ο Γερμανός κόουτς κράτησε την πιο ζεστή αγκαλιά του για τον Tsimi. Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η φωτογραφία, με τους δυο τους να χαμογελούν κρατημένοι αντικριστά σαν πατέρας και γιος, είναι για κορνίζα. Από αυτές που θα έβαζες οπωσδήποτε μετέπειτα σε ένα λεύκωμα με τα best of της καριέρας ενός ποδοσφαιριστή.

Βέβαια, ο 25χρονος αριστερός μπακ απέχει ακόμα πολύ μακριά από το τέλος. Στην πραγματικότητα, είναι μόλις στην αρχή. Κι έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Ρουφάει τη γνώση σαν σφουγγάρι, καταλαβαίνει και προχωράει. Με πίστη, με αισιοδοξία.

«Σαφώς και πλέον νιώθω πιο σημαντικός. Πέρυσι, ήμουν άτυχος. Κόλλησα κορονοϊό και είχα δύο τραυματισμούς. Επίσης δεν έκανα προετοιμασία με την ομάδα. Φέτος όμως, ήμουν παρών από την αρχή. Περιμένω πια τα επόμενα παιχνίδια και προετοιμάζομαι για να είμαι έτοιμος», σχολίασε.

Κοίτα ψηλά, φτάσε ψηλά

Ο Άντι Ρόμπερτσον, στην παρούσα χρονική στιγμη. είναι ντεφορμέ. Κάτι που δίνει στο συμπατριώτη μας τη δυνατότητα να πάρει ακόμα περισσότερα λεπτά συμμετοχής. Ακόμα κι έτσι, είναι πάρα πολύ δύσκολο να προσπεράσει τον Σκωτσέζο στην ιεραρχία στο ορατό μέλλον.

Αλλά το προσπαθεί, αυτό έχει ως στόχο. Γιατί μόνο αν κοιτάς ψηλά, μπορείς κάποια στιγμή να φτάσεις εκεί. Γίνεται έτσι, όπως είχαμε γράψει και παλαιότερα στο Sportime, το καλύτερο πρότυπο. Για όσους θέλουν να δουν, να ακούσουν.

Γιώργος Καραχάλιος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα