Τραπ: Κολάζει στη Μύκονο η σύντροφός του (pics)

21:11 2/7/2019 - Πηγή: Sportime

Η Μύκονος είναι από τους πιο συνηθισμένους προορισμούς κάθε καλοκαίρι για τους σελέμπριτις, έτσι και ο Κέβιν Τραπ πήγε με τη σύντροφό του. Ο λόγος για την Ιζαμπέλ Γκουλάρντ, η οποία έχει κολάσει όλο το νησί με την εμφάνισή της!

Η σύντροφος του τερματοφύλακας της Άϊντραχτ Φρανκφούρτης προκαλεί με την εμφάνισή της και συγκεκριμένα με το μπικίνι της στην παραλία. Δεν ήταν λίγα τα βλέμματα που τράβηξε, ενώ εκείνη απολάμβανε το μπάνιο της. Αλλά και τη στιγμή που έπαιζε ρακέτες με τον Κέβιν Τραπ.

Το γνωστό μοντέλο από τη Βραζιλία, Ιζαμπέλ Γκουλάρντ, έχει αρραβωνιαστεί πρόσφατα τον πρώην γκολκίπερ της Παρί και νυν της γερμανικής ομάδας. Και οι δυο τους προτίμησαν τη Μύκονο για να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Εκεί όπου η παρουσία του γνωστού μοντέλου τραβάει τα βλέμματα. Όχι μόνο με το μπικίνι που φορούσε στην παραλία, αλλά και με τις φωτογραφίες που «ανέβασε» η ίδια στο instagram.

Με την ίδια μάλιστα να σχολιάζει «η ζωή είναι καλύτερη με ένα μπικίνι». Και όπως ήταν αναμενόμενο εκτός από τις παραλίες της Μυκόνου, πήραν «φωτιά» και τα social media!

Τραπ

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Life is better in a bikini Take 1 #greece #summer #vacation #mykonos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Izabel Goulart (@izabelgoulart) στις 2 Ιούλ, 2019 στις 9:13 πμ PDT

The post Τραπ: Κολάζει στη Μύκονο η σύντροφός του (pics) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα