Τουρκία: Αναστάτωση στην Άγκυρα – Παει Καστελοριζο η ΠτΔ (vid)

19:16 2/9/2020 - Πηγή: Sportime
Το… φυσάνε και δεν κρυώνει με το Καστελόριζο οι Τούρκοι. Με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη της προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας για τα 77 χρόνια από την απελευθέρωση του νησιού, ο τουρκικός πήρε… φωτιά!

Συγκεκριμένα οι Τούρκοι αντιμετωπίζουν την επίσκεψη αυτή ως πρόκληση και μάλιστα χαρακτηρίζουν την ενέργεια αυτή ως προβοκατόρικη!

Συγκεκριμένα η σελίδα «Alert Channel» παρουσιάζει την είδηση ως «Breaking News» (έκτακτη δηλαδή) και αναφέρει: «Η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας θα επισκεφθεί το Καστελόριζο για την 77η επέτειο της απελευθέρωσης του νησιού. Προβοκατόρικη ενέργεια κάθε φορά

που ο Έλληνας Πρωθυπουργός ή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέπτεται τα νησιά μας κομτά στην ακτές τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Charles de Gaulle: Αυτό είναι το γαλλικό αεροπλανοφόρο φόβητρο που έρχεται στο Καστελόριζο (pics,vids)

Από εκεί και πέρα να σημειώσουμε οτι η Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα βρεθεί στο Καστελόριζο την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου για τα 77 χρόνια από την απελευθέρωση του νησιού.

Σε σχετική ανακοίνωση της Προεδρίας σημειώνεται: «Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου αποδέχτηκε την πρόσκληση του Δημάρχου Μεγίστης Γιώργου Σαμψάκου να παραστεί στον εορτασμό της 77ης Επετείου Απελευθέρωσης του Καστελλόριζου, την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου».

#Breaking:
Hellenic @PresidencyGR will visit the Greek island of #Kastellorizo for the 77th anniversary of the liberation of the island.
consider this as a provocative act every time the Greek PM or the President visit our islands near their shores.

Reported by @NicAthens pic.twitter.com/Z37RkjjEhI

— Alert Channel (@AlertChannel) September 2, 2020

Το άρθρο Τουρκία: Αναστάτωση στην Άγκυρα – Παει Καστελοριζο η ΠτΔ (vid) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα