Το βίντεο-απάντηση της ΠΑΕ Άρης στη FIFPro για Μενέντεθ

Με βίντεο που ανάρτησε στη σελίδα του στο Twitter ο Άρης απαντά στις καταγγελίες του Αλεξ Μενέντεθ περί κακομεταχείρισης του από τους «κίτρινους». Συγκεκριμένα οι «κίτρινοι» δείχνουν πλάνα από το προπονητικό τους κέντρο το οποίο βρίσκεται σε άψογη κατάσταση.

Θυμίζουμε ότι ο Ισπανός δημιούργησε ένα βίντεο με πλάνα από το Ρύσιο, αλλά και ένα άλλο γήπεδο του οποίου τα αποδυτήρια και οι τουαλέτες,

δεν είχαν καμία σχέση έχουν με αυτά του Νέου Ρυσίου. Το οποίο μάλιστα απέστειλε στη FIFPro την Παγκόσμια Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών, δημιουργώντας λανθασμένες εντυπώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μήνυση Άρη και Χαριστέα σε Μενέντεθ και FIFPRO! (vids)

Τα πλάνα από το δεύτερο γήπεδο ανήκουν σε εγκαταστάσεις που τον έστειλε η ΠΑΕ Άρης για προπόνηση, αλλά ποτέ δεν τον άφησε να προπονηθεί εκεί όταν διαπίστωσε και η ίδια ότι οι συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες.

Η FIFpro, αναδημοσίευσε το βίντεο χωρίς να τσεκάρει τη γνησιότητά του, πιστεύοντας στα όσα υποστήριζε ο Μενέντεθ. Ετσι ο Άρης όχι μόνο κοινοποίησε το παρακάτω βίντεο στη συγκεκριμένη Ένωση, αλλά προτίθεται να κινηθεί και εναντίον της.

@FIFPro Just to let everybody know the truth. This is our real training facilities at Neo Risio. Alex Menendez video is totally fake… We always respect our team players #ARISFC pic.twitter.com/CPxedQyLyA

ARIS F.C. / ΠΑΕ ΑΡΗΣ (@ARIS__FC) January 15, 2020

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Το βίντεο-απάντηση της ΠΑΕ Άρης στη FIFPro για Μενέντεθ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα