Το συγκλονιστικό «αντίο» του Μίτσελ στον Άντιτς (pic)

22:45 6/4/2020 - Πηγή: Sportime

Συντετριμμένος ο Μίτσελ για τον θάνατο του Ράντομιρ Άντιτς, ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 71 ετών, ύστερα από μακρά ασθένεια.

Θρήνος στο ισπανικό και σερβικό ποδόσφαιρο καθώς έγινε γνωστό το απόγευμα της Δευτέρας (6/4) ότι έφυγε από τη ζωή ο Ράντομιρ Άντιτς.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ, εξέφρασε τη στεναχώρια του, για την απώλεια του Σέρβου, ο οποίος ήταν ο προπονητής του Ισπανού στη Ρεάλ.

«Ήσουν ένας πατέρας

που το ποδόσφαιρο μου έδωσε στην ζωή. Την αγκαλιά αγάπης μου στην άλλη οικογένειά μου και ειδικά στην Βέρα μας. Αναπαύσου Εν Ειρήνη» έγραψε αρχικά, αναφερόμενος στην σύζυγο του Άντιτς, Βέρα.

«Σαν να μην ήμουν ήδη αρκετά στενοχωρημένος, σήμερα είμαι καταρρακωμένος. Σπουδαίος από κάθε άποψη στην ζωή του και ποτέ δεν θα σου είμαι αρκετά ευγνώμων. Ξέρω ότι το γνώριζες, αλλά δεν περισσεύει να το πάρεις μαζί σου για πάντα» συμπλήρωσε με νέο μήνυμα, λίγη ώρα αργότερα.

Por si no estaba triste, hoy estoy devastado. Grande en todos los sentidos de su vida y jamás te estaré lo suficientemente agradecido. Se que lo sabias pero no está de más que te lo lleves para siempre .

— Míchel (@MichelGonzalez) April 6, 2020

The post Το συγκλονιστικό «αντίο» του Μίτσελ στον Άντιτς (pic) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα