Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Το παράνομο ζευγάρι μαζί στο ίδιο τραπέζι

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη σειρά, Το προξενιό της Ιουλίας, η οποία συναρπάζει στα επόμενα επεισόδια.

Η σειρά του Alpha έχει καταφέρει να χτίσει το δικό της φανατικό κοινό, κάτι που φαίνεται στην τηλεθέαση που καταγράφει και στο επίκεντρο θα βρεθούν Γρηγόρης και Ιουλία.

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Το παράνομο ζευγάρι μαζί στο ίδιο τραπέζι

Η Χάδω δεν χάνει την ευκαιρία να πάει κόντρα στην Ιουλία και η ένταση συνεχώς μεγαλώνει στο αρχοντικό.

Ο Γιωργίνης από την άλλη

προσπαθεί να συγκρατήσει την αδερφή του, ενώ είναι τρυφερός με τη νέα του σύζυγο.

Η Φιλιώ από την άλλη προσπαθεί να πλησιάσει ξανά τον Γρηγόρη ο οποίος αρχίζει να μαλακώνει απέναντί της, ενώ ανταλλάσσουν και το πρώτο τους φιλί.

Η υποψία πως ο Γρηγόρης και η Ιουλία είχαν βρεθεί ερωτικά πριν από τον γάμο της με τον Προβιό, κινητοποιεί την Κυριακούλα η οποία ανησυχεί για το ενδεχόμενο μιας εγκυμοσύνης και προσπαθεί να μάθει την αλήθεια.

Ο Γιωργίκης ετοιμάζεται να ανοίξει το σπίτι του για συναντήσεις και παρά τις αντιδράσεις της Χάδως καλεί τους κουμπάρους του ζεύγους, τη Φιλιώ και την οικογένειά της. Ωστόσο, πηγαίνοντας να τους προσκαλέσει θα προκαλέσει χωρίς να το θέλει μία νέα συνάντηση του Γρηγόρη και της Ιουλίας. Αυτό το τετ α τετ πυροδοτεί μία νέα ένταση και θα κάνει έξαλλη τη Στάσα που τον απειλεί να μείνει μακριά από την κόρη της.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Το προξενιό της Ιουλίας και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Χαμός με Χάδω και Χρήστο μετά τις αποκαλύψεις φωτιά

Survivor spoiler 26/1: Ποια ομάδα θα κερδίσει τουλάχιστον 2 ασυλίες;

Έρωτας Φυγάς: Στην Αθήνα ο Στέφανος-Θα καταφέρει να σώσει τη Μαργέτα;

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα