Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Χαμός με Χάδω και Χρήστο μετά τις αποκαλύψεις φωτιά

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Το προξενιό της Ιουλίας καθηλώνει μετά το γάμο της Ιουλίας με τον Γιωργίκη. Η ιστορία πλέον αλλάζει δεδομένα καθώς η Ιουλία μετακομίζει στο σπίτι του Προβιού ως γυναίκα του.

Η σειρά του Alpha όμως θα συγκλονίσει με τις αποκαλύψεις που θα γίνουν για το θάνατο της μητέρας του Χρήστου με εκείνον να γίνεται έξαλλος από αυτά που μαθαίνει.

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Χαμός με Χάδω
και Χρήστο

Ο Στασινόπουλος ψάχνει στοιχεία για το φόνο του Φώτη και ανακρίνει τον Ραζίνη. Εκείνος τότε υπενθυμίζει σε όλους τους ισχυρισμούς για κουκούλωμα της υπόθεσης του θανάτου του κουμπάρου του, του Προβιού. Η εξέλιξη αυτή ανησυχεί όλους όσους γνωρίζουν το μυστικό για το τι συνέβη τότε.

Στο μεταξύ η Χάδω αποκαλύπτει στον Χρήστο πράγματα για το πως πέθανε η μητέρα του προκαλώντας μία νέα μεγάλη κρίση. Ο Χρήστος αναρωτιέται γιατί κανείς δε του έχει ξεκαθαρίσει μέχρι τώρα τι έγινε στο παρελθόν.

Η Ιουλία επηρεάζεται από τις αντιδράσεις του Χρήστου και προσπαθεί να τον βοηθήσει. Εκείνος όμως είναι θυμωμένος με όλους και με όλα.

Η συμπεριφορά του Χρήστου οδηγεί τον Γιωργίκη να παρέμβει για να βοηθήσει τον γιο του να φερθεί με πιο ώριμο τρόπο. Εκείνος όμως θα έχει μια απρόβλεπτη αντίδραση. Μετά τη νέα κρίση του γιου του ο Γιωργίκης ζητάει τη βοήθεια του Στασινόπουλου. Με αφορμή αυτό ετοιμάζεται να ανοίξει σε συναντήσεις και τραπέζια το σπίτι του και κάπως έτσι θα βρεθεί καλεσμένος και ο Γρηγόρης εκεί…

Διαβάστε επίσης:

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Ο Γρηγόρης μαθαίνει πως το μωρό της Ιουλίας είναι γιος του

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αστέρης χάνει το νεφρό του και χαροπαλεύει

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Τέλος Τάσος – Αρετή, φεύγει η Ιουλία

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα