Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Αποφυλακίζεται ο Ραζίνης

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Η νέα δραματική σειρά του Alpha «Το προξενιό της Ιουλίας» συγκλονίζει με την τραγικότητα που έχει η ζωή της νεαρής Ιουλίας.

Η σειρά σημειώνει πολύ καλά νούμερα στην τηλεθέαση παρά τον έντονο ανταγωνισμό. Τι θα γίνει όμως τώρα που ο Ραζίνης αποφυλακίζεται;

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Η Στάσα σοκάρεται με την είδηση για τον Ραζίνη

Ένας δημοσίευμα

φωτιά της εφημερίδας στην οποία δουλεύει η Αλεξάνδρα βάζει φωτιά στην οικογένεια της Στάσας. Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ ισχυρίζεται πως ο Στράτος Ραζίνης είναι αθώος κάτι το οποίο μπορεί να επηρεάσει την εξέλιξη της υπόθεσης.

Στο μεταξύ η Ιουλία με την Στάσα μετακομίζουν στο ανακαινισμένο από τον Γιωργίκη σπίτι της θείας Ευτέρπης στη Λάρισα. Μία είδηση όμως του αναστατώνει εκ νέου. Οι εξελίξεις στην υπόθεση του Ραζίνη είναι ανατρεπτικές και τα δεδομένα αλλάζουν γρήγορα σοκάρωντας την Στάσα.

Όπως όλα δείχνουν, η αδυναμία να βρεθεί το όπλο του φόνου αλλά και η αλλαγή στη στάση του Στράτου Ραζίνη οδηγούν στην αποφυλάκισή του!

Η Στάσα δε μπορεί να πιστέψει τι γίνεται και παίρνει μία θανάσιμη απόφαση. Μάταια προσπαθεί η Ιουλία να την εμποδίσει. Η κοπέλα θα ζητήσει και την παρέμβαση του Στασινόπουλου ο οποίος δείχνει να είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει κάτι.

Δείτε επίσης:

Το προξενιό της Ιουλίας: Κάνει απόπειρα έκτρωσης – Ο Χρήστος στο ψυχιατρείο

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Μαζί Γρηγόρης και Φιλιώ – Η Ιουλία κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Παντελίδης κλείνει στόματα για να γλιτώσει η ναυτιλιακή την κατακραυγή

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα