Το πρωτοσέλιδο του Sportime για τις εκλογές

Ένα ήταν το μεγάλο θέμα της ημέρας και το πρωτοσέλιδο του Sportime δεν θα μπορούσε να είναι αφιερωμένο αλλού. Ο λόγος για τις εκλογές σε δημοτικό και περιφερειακό επίπεδο.

Πολλά είχαν ξεκαθαρίσει από την πρώτη Κυριακή, αλλά και αρκετά διακυβεύονταν στη δεύτερη εκλογική μάχη. Εκεί είδαμε μεταξύ άλλων σημαντικές ανατροπές.

Μεγαλύτερη όλων αυτή που έγινε στο δήμο Αθηναίων. Το Sportime είχε μιλήσει για το γκολ στο 90′ και ο Χάρης Δούκας το έβαλε! Έτσι

θα είναι για τα επόμενα χρόνια ο πρώτος πολίτης στην πρωτεύουσα της χώρας.

Μήπως φοβήθηκαν ακόμη και οι Παναθηναϊκοί πως το γήπεδο στον Βοτανικό θα γίνει ένας μεγάλος περίπατος; Άγνωστο αυτό, όπως και άγνωστο είναι εάν θα αλλάξει κάτι σχετικά με το έργο της Διπλής Ανάπλασης μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Θεωρητικά, όμως, είναι κάτι που το θέλουν όλοι και όλοι μπορούν να βγουν ωφελημένοι.

Ηχηρό ήταν και ο μήνυμα στη Θεσσαλία. Ο εκβιασμός Λευτέρη Αυγενάκη δεν πέρασε στους αγρότες του Κάμπου. Λίγο καιρό μετά από όσα έγιναν σε εκείνο τον τόπο, όπου χάθηκαν ζωές και περιουσίες, ο Κώστας Αγοραστός έχασε τις εκλογές. Ο πρώην περιφερειάρχης δεν τα κατάφερε στις δεύτερες. Ο Δημήτρης Κουρέτας ήταν ο μεγάλος νικητής με ποσοστό της τάξης του 59,68%.

Το πρωτοσέλιδο του Sportime για τις εκλογές

Sportime Team για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα